Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα. πάλι σήμερα φεύγω για χωριό ( αυτό είναι το καλό) αλλά αυτό που μου την δίνει είναι ότι όταν επιστρέφω πρέπει να κάθομαι 3 ώρες στον υπολογιστή να διαβάζω όλα αυτά που γράφτηκαν στο φορουμ τις μέρες που έλειπα.
και πάλι καλημέρα σας

Παυλο internet στο κινητο και χαζεμα που και που!
Αν και το χωριο ειναι διαφυγη απο ολα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα.

Ευχαριστούμε Μπαμπη.
Παντου υπαρχουν ,τα παντα...
Να φανταστείς,εχω καλο φιλο που είναι απ τον Πυργο!!!:flipout:!

Φίλο απο Πύργο έ;
Ο Πύργος και το Αγρίνιο είναι Άγιοι τόποι. :rip:
Όταν λές απο που είσαι όλοι κάνουν το σταυρό τους... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φίλο απο Πύργο έ;

:flipout::flipout::flipout::a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φίλο απο Πύργο έ;
:flipout::SFGSFGSF::flipout:
Για το Αγρινιο,δεν το ηξερα...

Για δες και του 2015!
9169RZBk-rL._SL1500_.jpg

Εχει μεσα το Zyclops

81KF4Uf9K1L._SL1500_.jpg

Φίλος παρήγγειλε από Κίνα ένα μηχάνημα, όχι εργαλείο αξίας 300 . Δεν ήξερε πως θα το στείλουν με εταιρεία courier (TNT), οι οποίες εταιρίες περνάνε τα εμπορεύματα από το τελωνείο. Αυτό είναι το email που του ήρθε από την εταιρεία TNT:

Θέμα: ανάλυση εξοδολογίου εκτελωνισμού C/N:531203497

Αξιότιμε κε

παρακάτω μπορείτε να βρείτε εκτίμηση κόστους του συνεργαζόμενου με την ΤΝΤ εκτελωνιστή κου Ρίζου σχετικά με την ανάληψη διαδικασίας εκτελωνισμού της αποστολής σας, απο αυτόν για λογαριασμό σας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον συμφωνείτε, θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης στον εκτελωνιστή κο Ρίζο σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη υποβάλει.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε μας οτι λάβατε το email .

ATT00001.jpg

Γιαυτό και δεν ζητάμε ποτέ να σταλθούν εμπορεύματα από χώρες εκτός ΕΕ με εταιρίες courier.

H Zyclop ειναι μοναδικη οντως καστανια αλλα δεν την βλεπω μεσα στο παραπανω εορταστικο πακετακι της wera.

Παναγιωτη ετσι την επαθα και γω πριν 4 χρονια και μου εστειλαν κατι φακους για δοκιμη/review απο την Κινα με DHL...
Tελικα πηγα μονος μου, διαπραγματευτηκα την αξια των φακων, πληρωσα το ΦΠΑ πανω στην αξια που καταληξαμε, ομως τα αλλα εξοδα ηταν το μεγαλυτερο κομματι απ'ολα.
Περασα απο καμμια δεκαρια γραφεια (κυριολεκτικα) για να συλλεγω υπογραφες. Μιλαμε για το τελωνειο του Ελ.Βενιζελος. Οι τελωνιακοι ειναι πολυ καλοι και συζητησιμοι αν καταλαβουν οτι δεν κανεις εμποριο.

Γιαυτό και δεν ζητάμε ποτέ να σταλθούν εμπορεύματα από χώρες εκτός ΕΕ με εταιρίες courier.
έτσι !

παλιότερα είχαν ένα όριο στην τιμή για το εάν θα περάσει εκτελωνισμό ή όχι και οι εκτελωνιστές κυνηγούσαν να πιάσουν τις μεταφορικές...μετά τα βρήκαν μεταφορικές και εκτελωνιστές και τους τα πηγαίνουν οι μεταφορικές στο χέρι για να είναι όλοι ικανοποιημένοι...

μερικά χρόνια πίσω είχα παραγγείλει από Αμερική μία ηλεκτρονική πλακέτα η οποία παρόλο τις σχετικές δεσμεύσεις της Αμερικής πέρασε τον έλεγχο και άρχισε να ταξιδεύει προς Ελλάδα...η χαρά μου τεράστια...περνάνε οι μέρες και τίποτα, μετά από 7-8 μέρες μου τηλεφωνούν από το courier και με ενημερώνουν για κάτι σαν το παραπάνω (μάλιστα η αμοιβή του εκτελωνιστή εάν θυμάμαι καλά ήταν 70 ) που τελικά η τιμή του προιόντος διπλασιαζόταν...φυσικά αρνήθηκα την παραλαβή, μίλησα με την αμερικάνικη εταιρία η οποία δέχτηκε το άδικο της ιστορίας και με χρέωσε 20 μεταφορικά για πίσω, το παρέλαβαν σε 2 ημέρες και σε άλλες 2 ήταν στην Αγγλία και σε άλλη 1 στο σπίτι μου χωρίς εκτελωνισμό....