Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ξέρει κανείς που θα βρούμε τέτοια για τις μύτες?
9d0390d2390599d00a65e37e70fa8b66.jpg

Κάτι κινεζομυτες έρχονται με τέτοια θήκη, πρόσφατα πέταξα ένα δύο!

Σκετα λιγο δύσκολα.

Οπως το ειδα νομιζα οτι ειναι κοφτο μακαρονακι κολημενα το ενα με τ'αλλο... :-P

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαχαχαχαχα
Θα πας στο παζαρι την Κυριακη και θα παρεις με 1 ευρω με μυτες μεσα.

Μηπως ασχολειται κανενας με ολυμπιακο αθλητικο αεροβολο ή καποιος φιλος του? Εχω ενα BAIKAL IZH-46 και σκεφτομαι να το πουλησω επειδη σταματησα εδω και καιρο και δεν βλεπω να το ξαναχρησιμοποιω.
Το εχω περιπου 6 χρονια και δεν εχει ριξει ουτε 200 βολιδες σε αριστη κατασταση, γιατι μετα πηγα στα ραβδωτα και σταματησα το αεροβολο.
Ακομα και τωρα η τιμη του ειναι αυτη που το αγορασα τοτε. Αν υπαρχει καποιος που ασχολειτε θα το δωσω 300 ευρω αλλιως θα το βαλω στο car.gr να το διωξω μην παει χαμενο.

http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=85
http://www.kapoulitsas-outdoors.gr/index.php/eshop/skopovolh/aerovola-pistolia/baikal-izh46-detail

Γιαννη μπες στο aerovolo.gr που ειναι εξειδικευμενο και εχει πολλα παιδια που ασχολουνται!

Ναι το βρηκα αυτο. Αλλα πριν μιλησω εκει θελω να παω απο τον σκοπευτικο συλλογο μηπως το θελει καποιος εκει.
Μετα θα μπω στο aerovolo. Αλλα δεν εχει νομιζω τμημα αγγελιων εκει.

Αν δεν εγγραφείς δεν το βλέπεις.
Δεν θέλει τπτ απλά ένα login.

τωρα την κατσαμε. Ξεχασα να τσεκαρω το "ειμαι 18 ετων" και θελει τωρα να τυπωσω ενα κειμενο που θα υπογραψει ο πατερας μου και να τους το στειλω. Και δεν με αφηνει να κανω νεο λογαριασμο.
Δηλαδη να τυπωσω να υπογραψω και να σκαναρω για να το στειλω!!!
Καλα με πυραυλικα συστηματα νομιζουν οτι ασχολουνται?

Λες αμα σβhσω το ρουτερ να μοy δωσει νεα ip?

Στείλε μου φώτο και τι θέλεις να γράψεις στην αγγελία και θα την βάλω εγώ για εσένα!

Ευχαριστω, αλλα την εβαλα. (εκλεισα το ρουτερ).

Αλλωστε εσυ θα μου εβαζες κανενα DEWALT πνευματικο...:grinning-smiley-043

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, αλλού ρίχνει με τον κουβά και αλλού να παρακαλάνε να βρέξει.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, αλλού ρίχνει με τον κουβά και αλλού να παρακαλάνε να βρέξει.

Καλημερα, και εδω Τριπολη βρεχει απο χτες συνεχεια. Και δεν μπορω να βαψω και το ελκηθρο να τελειωνω να ανοιξει ο χωρος.