Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
τουλάχιστον για ένα καφεδάκι...Άντε να κανονίσουμε και μια μάζωξη απο δω.
Τι λέτε ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελικα η δευτερη ηταν. Την αλλαξε ο μαστορης σε χρονο dt, ουτε σφιγμενη ουτε σκουριασμενη. Beru εβαλα.
ΥΣ. Τελικα με το πουστ# το ρελλε δε μου ειπες το προβλημα ηταν ποιο?
εύχομαι να σε παρηγορεί το γεγονός πως δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το ταξίδι προς το ηλιοβασίλεμα....όλα έχουν την ομορφιά τους και όλα δεν ξέρω πως, έχουν φτιαχτεί με σοφία...Βεβαια πλεον ο "σκληρος" μου δυσκολα γραφει, μετα απο τοσες δεκαετιες με δεκαδες χιλλιαδες νουμερα, και τεχνικες πληροφοριες, και εχω αντιληφθει οτι αρχιζω υπουλα να χανω τομεις που θεωρουσα ασβηστους, και αυτο με στεναχωρει καπως γιατι μαλλον δεν θελω να δεχτω την πραγματικοτητα που ερχεται σαν "νταλικα" καταπανω μου.
Πλεον δεν υπακουει το σωμα στο μυαλο, αλλα πρεπει να υπακουσει το μυαλο στο σωμα, και καθως δεν δεχεται (το μυαλο) "νταβατζηδες" ουτε απο τον ιδιο του τον "φορεα", δημιουργειται "ανωμαλια".
Αβυσσος η ψυχη και το μυαλο του ανθρωπου.
Βεβαια πλεον ο "σκληρος" μου δυσκολα γραφει, μετα απο τοσες δεκαετιες με δεκαδες χιλλιαδες νουμερα, και τεχνικες πληροφοριες, και εχω αντιληφθει οτι αρχιζω υπουλα να χανω τομεις που θεωρουσα ασβηστους, και αυτο με στεναχωρει καπως γιατι μαλλον δεν θελω να δεχτω την πραγματικοτητα που ερχεται σαν "νταλικα" καταπανω μου.
Πλεον δεν υπακουει το σωμα στο μυαλο, αλλα πρεπει να υπακουσει το μυαλο στο σωμα, και καθως δεν δεχεται (το μυαλο) "νταβατζηδες" ουτε απο τον ιδιο του τον "φορεα", δημιουργειται "ανωμαλια".
Αβυσσος η ψυχη και το μυαλο του ανθρωπου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.