Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απο που κι ως που Κυριάκος και Αχιλλέας οι καλύτεροι πελάτες ;
Στην άλλη άκρη της Αθήνας μένουν.
Εμείς δηλ σε πηγάδι κατου.......;
Ο Νικόλας παρέμεινε Ανατολική Αττική (σχεδόν)
Και οι τακτικοί θαμώνες του μαγαζιού που εχει αναλάβει, θα ειναι φυσικά οι κατοικούντες στην Αν. Αττική.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Νικολα και ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ στα νεα σου καθήκοντα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Άντε να κανονίσουμε και μια μάζωξη απο δω.
Τι λέτε ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά! Θα σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες (και - μεταξύ άλλων εκλεκτών - ωραίες μακαρονάδες). :grinning-smiley-043

Λεπτομέρειες τηλεφωνικά!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους από τήν κρύα Αθήνα τών 4,5 °C

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Τελικα η δευτερη ηταν. Την αλλαξε ο μαστορης σε χρονο dt, ουτε σφιγμενη ουτε σκουριασμενη. Beru εβαλα.
ΥΣ. Τελικα με το πουστ# το ρελλε δε μου ειπες το προβλημα ηταν ποιο?

Μια χαρα, εκει Beru και Bosch ειναι τοπ. Το τσεκ την 2η ειχε βγαλει ή την 3η; Νομιζω 3η ειχες πει.
Δεν σε εχω ρωτησει γιατι δεν εχω προλαβει να λυσω καθως για να το κανω θελω ενα ζευγαρι αντρικα χερια επιπλεον, που δεν εχω (κοινως αν δεν μπορεις να "ξυστεις" μονος σου, μαμησε τα).

Απλα βρηκα οτι τον εριχνε το somfy της τεντας (με τον διακοπτη του στο off-normaly off) , καθως ειχα παρει παροχη απο εξωτερικη σουκο. Κατεβασα ολες τις ασφαλειες, και τις σηκωνα μια-μια για να δω ποια γραμμη μου τον ριχνει, και μετα πηγα στην συγκεκριμενη γραμμη βρηκα sort φαση -ουδετερο ή γειωση (δεν θυμαμαι τι ηταν), και αποσυνδεσα μια μια τις "ληψεις" (αν το λενε ετσι), και το βρηκα.
Ετσι αποσυνδεσα την παροχη απο την εξωτερικη σουκο και δουλεψε η γραμμη.
Το συγκεκριμενο ειχε παρουσιασει και προβλημα, γιατι ενω ακουγα το "τακ" στην εντολη για ανεβασμα, δεν ανεβαινε. Επρεπε πρωτα να κατεβασω λιγο για να ανεβει.
Υποψιαζομαι υγρασια, διαβρωση, νερο στη συνδεση, διακοπτη, ή πυκνωτη που τα επαιξε τελειως. Βεβαια με το ρευμα δυκτιου ειμαι τελειως μακακας, γιατι δεν εχω κατανοησει πληρως τις βασικες αρχες του. Πολλες φορες το προσεγγιζω λαθος σαν να ειναι DC.
Βεβαια πλεον ο "σκληρος" μου δυσκολα γραφει, μετα απο τοσες δεκαετιες με δεκαδες χιλλιαδες νουμερα, και τεχνικες πληροφοριες, και εχω αντιληφθει οτι αρχιζω υπουλα να χανω τομεις που θεωρουσα ασβηστους, και αυτο με στεναχωρει καπως γιατι μαλλον δεν θελω να δεχτω την πραγματικοτητα που ερχεται σαν "νταλικα" καταπανω μου.
Πλεον δεν υπακουει το σωμα στο μυαλο, αλλα πρεπει να υπακουσει το μυαλο στο σωμα, και καθως δεν δεχεται (το μυαλο) "νταβατζηδες" ουτε απο τον ιδιο του τον "φορεα", δημιουργειται "ανωμαλια".
Αβυσσος η ψυχη και το μυαλο του ανθρωπου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Βεβαια πλεον ο "σκληρος" μου δυσκολα γραφει, μετα απο τοσες δεκαετιες με δεκαδες χιλλιαδες νουμερα, και τεχνικες πληροφοριες, και εχω αντιληφθει οτι αρχιζω υπουλα να χανω τομεις που θεωρουσα ασβηστους, και αυτο με στεναχωρει καπως γιατι μαλλον δεν θελω να δεχτω την πραγματικοτητα που ερχεται σαν "νταλικα" καταπανω μου.
Πλεον δεν υπακουει το σωμα στο μυαλο, αλλα πρεπει να υπακουσει το μυαλο στο σωμα, και καθως δεν δεχεται (το μυαλο) "νταβατζηδες" ουτε απο τον ιδιο του τον "φορεα", δημιουργειται "ανωμαλια".
εύχομαι να σε παρηγορεί το γεγονός πως δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το ταξίδι προς το ηλιοβασίλεμα....όλα έχουν την ομορφιά τους και όλα δεν ξέρω πως, έχουν φτιαχτεί με σοφία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τρεις συνταξιούχοι στο καφενείο:
Θανάσης: - Αφήστε ρε παιδιά δεν περίμενα ότι θα καταντήσω έτσι. Προχθές μου ζήτησε η εγγονή μου να την διαβάσω και δεν έβλεπα τα γράμματα. Ποιος εγώ που χτύπαγα πουλί στα διακόσια μέτρα.
Κώστας: - Που να δείτε τι έπαθα εγώ. Πήγα να δω ένα φίλο, τον Μήτσο που μένει στον πρώτο όροφο, μόνο δεκαεπτά σκαλοπάτια και φούσκωσα,. Ποιος εγώ που για προθέρμανση έτρεχα μαραθώνιο.
Πάνος: - Και που να σας πω τι έχω πάθει εγώ. Προχθές ήρθε η Σβετλάνα να μου καθαρίσει το σπίτι. Ανέβηκε στην σκάλα, εγώ από κάτω κοίταζα. Έχει ένα κωλο, κάτι πόδια και γαμώ.
Την κατέβασα από την σκάλα, το ένα έφερε το άλλο και την πήδηξα. Όταν τελειώσαμε γυρνάει θυμωμένη και μου λέει: "Αμάν, κύριε Πάνος τρίτη φορά σήμερα! Τι έχετε πάθει;
Είδατε ρε παιδιά; ΞΕΧΝΑΩ, ΞΕΧΝΑΩ.