Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Η πίσω σκοπιά της ΕΜΥ στο πάρκιγκ!!Στέλιο με έχεις συγκινήσει απίστευτα!!!Πω πω ρε παιδιά τι έπαθα......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε αυτή την καρέκλα είχα κοιμηθεί σε Γερμανικό,και η κοπελιά που μου έκανε έφοδο μου πήρε το εφοδόχαρτοκαι το υπέγραψε χωρίς να με ξυπνήσει!Ω ναι...

Ααααααντε ρε φίλε!!!!!
Τελικά είμαστε παντού!!!!

Πολύ συγκινητικό όντως μετά από χρόνια νά βλέπει κάποιος φίλος τυχαία τό όνομα κάποιου γνωστού στήν σκοπιά,μπράβο Στέλιο πού τό πρόσεξες
Τελικά η ούσια είναι "Τί μικρός πού είναι ο κόσμος" πού προαναφέρθηκε

Κύριοι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μια παρέα φίλων που μοιραζόμαστε κοινό πάθος για κατασκευές και αγάπη για τα εργαλεία.
Μοιραζόμαστε όμως και την γνώση που έχει ο καθένας καθώς διαφορετικά δεν θα ειμασταν παρέα.
Αφορμή που τα γράφω αυτά είναι το δεκακις χιλιοστο μου ποστ στο φορούμ και αιτία να πω ένα ευχαριστώ σε όλους!!!!
Καλή συνέχεια στην παρέα μας!

Κύριοι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μια παρέα φίλων που μοιραζόμαστε κοινό πάθος για κατασκευές και αγάπη για τα εργαλεία.
Μοιραζόμαστε όμως και την γνώση που έχει ο καθένας καθώς διαφορετικά δεν θα ειμασταν παρέα.
Αφορμή που τα γράφω αυτά είναι το δεκακις χιλιοστο μου ποστ στο φορούμ και αιτία να πω ένα ευχαριστώ σε όλους!!!!
Καλή συνέχεια στην παρέα μας!

Nα τα εκατοχιλιασεις τα ποστς! Μεχρι τωρα εισαι στα ~7 posts average την ημερα, not bad!!
Toν αλλο μηνα κλεινεις βλεπω και 4 χρονια στο AVClub! Θα σου ευχηθω στο Ευχολογιo οταν ερθει η ωρα :))

Η ΕΜΥ ανήκει στην ΠΑ.

Αρα περασες απο 124 στην Τριπολη. Ποια μοιρα? Θυμασε την εκπαιδευση?
Εγω ημουν Δ98, δευτερη μοιρα, μετα πηγα 2 μηνες Μ.Ε.Τ.Α. (εκει με εβαλε ενας φιλος εκπαιδευτης να τρεχω με ενα κουτι τυροπιτες πανω απο το κεφαλι) και 2 μηνες Λημνο και ξαναγυρισα εκπαιδευτης νεοσυλλεκτων στην Τριπολη.

Γιάννη ΣΤ98 όπως λέει και το χνάρι μου στη σκοπιά!Πρώτη μοίρα,καναρίνι!Εκπαιδευτές Καραφουλίδης,Μπούρας,Χιονίδης και σια,καλά να είναι τα παιδιά!Διοικητής εκπαίδευσης Κέκελος :-))

Θυμαμαι ολες οι σειρες οταν τελειωνε η εκπαιδευση παρόλο το ζορι που τραβουσαν εκλαιγαν που εχαναν τους φιλους. Και ενω στην αρχη ολοι εβριζαν τους εκπαιδευτες, στο τελος ηταν οι καλυτεροι φιλοι.
Πανε αυτα, ωραιες εποχες.

Μπα περίσσεψε φαί? Πως και έτσι? Ο Κυρ κάνει δίαιτα? ;p

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρτε ιδέες από Leroy Merlin και δείτε και τιμές να φρίξετε!

πηρα ιδεα!

στο ΙΚΕΑ εχει στραγγιστηρι κουταλομαχαιροπηρουνων με πολλες τρυπες.. θα κλεβει αρκετο φως αλλα θα κανει το δωματιο πουα!

Νίκο έτσι όπως το λές !
Όταν πρωτοπήγα στη Λήμνο καθόμουν προσεκτικά σα τη "κυρία" μην ακουμπήσω σε κάνα χορτάρι! :P
Δε πέρασε πολύ καιρός που κάναμε παραλαγή και δεν μας έβλεπαν "ούτε" τα γεράκια! :)
Αλλά το περισσότερο ήταν τα άλλα φαντάρια που εμάς τους γεροντότερους μας πρόσεχαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει !

Επανερχόμενος όμως στο "θέμα" σου, βρήκα άλλες δυο φωτογραφίες από την ίδια σκοπιά !

DSC_1000.jpgDSC_1001.jpg

Ένα μόνο με "στεναχωρεί" . . . που δεν βρήκα τις φωτογραφίες αυτές κάνα δυο μέρες πρίν, να συμπέσει με τη γιορτή σου ! :)
Αλλά δε πειράζει, στο χωρίο μου -τα είπαμε- οι γιορτές κρατάνε σαράντα μέρες! :D
Πολύχρονος λοιπόν και να είμαστε γεροί και πάντα με έμπνευση !

Πολύ συγκινητικό όντως μετά από χρόνια νά βλέπει κάποιος φίλος τυχαία τό όνομα κάποιου γνωστού στήν σκοπιά,μπράβο Στέλιο πού τό πρόσεξες
Τελικά η ούσια είναι "Τί μικρός πού είναι ο κόσμος" πού προαναφέρθηκε

ο κόσμος είναι υπερβολικά μικρός... ο Κυριάκος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τρακαρισματος που είχαμε στη Χίο και δεν γνωριζομασταν τότε!

Πραγματικα!
Ενα περιστατικο που ειδαμε μπροστα μας στην Χιο το καλοκαιρι με την συζηγο μου και εκ των υστερων ανακαλυψα πως ενα απο τα παιδια στο μηχανακι ηταν ο Δημητρης!
Απιστευτο!!!

Άραγε πόσες είναι οι πιθανότητες να συμβούν αυτά; Μια του Νίκου και μια του Δημήτρη με τον Κυριάκο.

Νίκο έτσι όπως το λές !
Όταν πρωτοπήγα στη Λήμνο καθόμουν προσεκτικά σα τη "κυρία" μην ακουμπήσω σε κάνα χορτάρι! :P
Δε πέρασε πολύ καιρός που κάναμε παραλαγή και δεν μας έβλεπαν "ούτε" τα γεράκια! :)
Αλλά το περισσότερο ήταν τα άλλα φαντάρια που εμάς τους γεροντότερους μας πρόσεχαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει !

Επανερχόμενος όμως στο "θέμα" σου, βρήκα άλλες δυο φωτογραφίες από την ίδια σκοπιά !

View attachment 135366View attachment 135367

Ένα μόνο με "στεναχωρεί" . . . που δεν βρήκα τις φωτογραφίες αυτές κάνα δυο μέρες πρίν, να συμπέσει με τη γιορτή σου ! :)
Αλλά δε πειράζει, στο χωρίο μου -τα είπαμε- οι γιορτές κρατάνε σαράντα μέρες! :D
Πολύχρονος λοιπόν και να είμαστε γεροί και πάντα με έμπνευση !

Στέλιο μου,μου έδωσες μεγάλη χαρά,και η χαρά δεν έχει ημερομηνίες και ωράρια,είναι πάντα ευπρόσδεκτη!Κάποια στιγμή θα σας διηγηθώ τη σπαρταριστή ιστορία πως έγινα φίλος,ενω ήμουν σμηνίτης, με τον επίτημο Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό κ. Χρήστο Μανωλά!Νομίζω πως θα κυλιέστε απο τα γέλια........

Άραγε πόσες είναι οι πιθανότητες να συμβούν αυτά; Μια του Νίκου και μια του Δημήτρη με τον Κυριάκο.

Είμαι άνθρωπος Παναγιώτη που πιστεύω στη απίστευτη πολυπλοκότητα και μη τυχαιότητα του Κόσμου.Οι Ανατολίτες το λένε Κάρμα......

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

οχι που δεν θα βρισκαμε την λυση...
νομιζω οτι μπορω ετσι να πεισω και την συζυγο οτι ειναι αναγκαιο...

Ξέρω ένα καλό δικηγόρο Ευγένιε
Γιατι έτσι οπως σκέφτεσαι, σε βλέπω να τον συμβουλεύεσαι

Sent from my iPad using Tapatalk

Χαχα ενός φίλου είναι που θέλει να πάρει κάτι άλλο.

Ποιο ειναι αυτο ;

Ξέρω ένα καλό δικηγόρο Ευγένιε
Γιατι έτσι οπως σκέφτεσαι, σε βλέπω να τον συμβουλεύεσαι

Ποιο ειναι αυτο ;

χρηστο μην ρωτάς πολλά γιατί αν ακούσεις τιμή ,θα χρειαζεσε εσύ δικηγόρο μετά !!

χρηστο μην ρωτάς πολλά γιατί αν ακούσεις τιμή ,θα χρειαζεσε εσύ δικηγόρο μετά !!

Festool CS 70 EB Precisio.
Τιμή συζητήσιμη! :)