Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολύ όμορφες εικόνες από τη χιονισμένη (παραλιακή) Καβάλα.

Τρεις μέρες με το χιονιά, η θερμοκρασία δεν είχε κατέβει στην περιοχή μου κάτω από +3β (με υδραργυρικό) και σήμερα το πρωί (06.30) το είδα στους -1β (!!!).
Τώρα, βέβαια, ανέβηκε στους 5β και έχει βγει και ένας υπέροχος ήλιος.

ο δικός μου ο γάτος πάντως δεν φαίνεται να έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα με το κρύο....χτες που είχε το περισσότερο κρύο εδώ...αυτός το έριξε στο πήδημα μιας γάτας.....αφού του σηκώνεται με τέτοιο κρύο και έχει όρεξη σημαίνει ότι είναι μια χαρά....

Αυριο Τριτη 10 Ιανουαριου λεω να κερασω τον καφε που ειχα υποσχεθει για τον επαναπατρισμο μου!
Γινεται μεσοβδομαδα καθως θα ειναι και ο Ηλιας και ο Mikep, το ΣΚ δεν μπορουν καποια παιδια και απο το αλλο ΣΚ μαλλον θα ειμαι Ρουμανια παλι για λιγες μερες.

Η Διευθυνση ειναι Καφε-Ουζερι Χρηστος Μπινιαρης, Εθνικης Αντιστασεως 31 Βριλησσια. Ειναι πανω στην πλατεια Αναληψεως στα Βριλησσια. Στις 7μμ.

https://www.google.gr/maps/uv?hl=el...ved=0ahUKEwj-hfiZlrXRAhUHXhQKHeQ9DBYQpx8IZzAK

Καλως να βρεθουμε και να τα πουμε παλι!!

-11 σήμερα το πρωί. Στους -4 είναι τώρα! Ευτυχώς δεν πάγωσε καμιά βρύση ακόμα. Πάντως έγιναν πολλές ζημιές εδώ, σε παροχή ζεστού νερού από λεβητες φυσικού αερίου οι πιο πολλές, αλλά και σε πλήρη διακοπή της θέρμανσης. Οι περισσότερες φυσικά οφείλονται σε κακοτεχνίες και χαζές παραλείψεις των "μαστόρων"

-11 σήμερα το πρωί. Στους -4 είναι τώρα! Ευτυχώς δεν πάγωσε καμιά βρύση ακόμα. Πάντως έγιναν πολλές ζημιές εδώ, σε παροχή ζεστού νερού από λεβητες φυσικού αερίου οι πιο πολλές, αλλά και σε πλήρη διακοπή της θέρμανσης. Οι περισσότερες φυσικά οφείλονται σε κακοτεχνίες και χαζές παραλείψεις των "μαστόρων"

Τα πιστολάκια μαλλιών πήραν φωτιά απ ότι είδα στην συμπρωτεύουσα!

Αυριο Τριτη 10 Ιανουαριου λεω να κερασω τον καφε που ειχα υποσχεθει για τον επαναπατρισμο μου!
Γινεται μεσοβδομαδα καθως θα ειναι και ο Ηλιας και ο Mikep, το ΣΚ δεν μπορουν καποια παιδια και απο το αλλο ΣΚ μαλλον θα ειμαι Ρουμανια παλι για λιγες μερες.

Η Διευθυνση ειναι Καφε-Ουζερι Χρηστος Μπινιαρης, Εθνικης Αντιστασεως 31 Βριλησσια. Ειναι πανω στην πλατεια Αναληψεως στα Βριλησσια. Στις 7μμ.

https://www.google.gr/maps/uv?hl=el...ved=0ahUKEwj-hfiZlrXRAhUHXhQKHeQ9DBYQpx8IZzAK

Up....

Χρησιμοποιείς βλέπω χυδαία γλώσσα....το μνμ σου θα αναφερθεί στη διαχείρηση για τα περαιτέρω! :firstprize:

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή! χαχαχα
Αυτός έχει και το όνομα και τη χάρη! χαχαχα

Παρον και μέσα για μέσα !