Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Που ειστε ρε παιδια?

Παγωσαν οι κατασκευες λογω χιονιου???

Τι το ρωτάς, δεν το ξέρεις.
Σήμερα ημέρα PC για μένα. Δεν πέρναγε ο σκληρός το s.m.a.r.t test προχτές και παρήγγειλα έναν HDD 2TB και έναν SSD 240GB.
Έχω μεταφορές λειτουργικών και αρχείων οπότε καταλαβαίνετε...

Καλο κουραγιο!
Βεβαια μπορεις να το απενεργοποιησεις το τεστ αυτο και δεν σημαινει απαραιτητα προβλημα αν δε το περναει το τεστ!

Τωρα βεβαια θα εχεις σημαντικη αναβαθμιση στο συστημα σου!

Ποιόν SSD ...από που ?? και πόσο ??

εδώ Νικόλα

http://www.e-shop.gr/ssd-corsair-cssd-f240gbleb-force-le-series-240gb-25-sata3-tlc-7mm-p-PER.320267

Καλο κουραγιο!
Βεβαια μπορεις να το απενεργοποιησεις το τεστ αυτο και δεν σημαινει απαραιτητα προβλημα αν δε το περναει το τεστ!

Τωρα βεβαια θα εχεις σημαντικη αναβαθμιση στο συστημα σου!

Και πάλι δεν τον έβλεπε το σύστημα. Αφού παρήγγειλα τους καινούργιους, ξαφνικά δούλεψε κανονικά.
Προειδοποίηση... θα κάνω την μεταφορά για σιγουριά.

Αυριο Τριτη 10 Ιανουαριου λεω να κερασω τον καφε που ειχα υποσχεθει για τον επαναπατρισμο μου!
Γινεται μεσοβδομαδα καθως θα ειναι και ο Ηλιας και ο Mikep, το ΣΚ δεν μπορουν καποια παιδια και απο το αλλο ΣΚ μαλλον θα ειμαι Ρουμανια παλι για λιγες μερες.

Η Διευθυνση ειναι Καφε-Ουζερι Χρηστος Μπινιαρης, Εθνικης Αντιστασεως 31 Βριλησσια. Ειναι πανω στην πλατεια Αναληψεως στα Βριλησσια. Στις 6μμ.

https://www.google.gr/maps/uv?hl=el...ved=0ahUKEwj-hfiZlrXRAhUHXhQKHeQ9DBYQpx8IZzAK

Καλως να βρεθουμε και να τα πουμε παλι!!

update..
Μια χαρα καιρος και οι δρομοι πεντακαθαροι. Απο τις 6 θα ειμαι εκει, και λιγο νωριτερα αν ερθει καποιος πιο νωρις.

ότι ένας σκληρός δεν περνάει το smart test πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα ή μάλλον σημαίνει κάτι αλλά μάλλον όχι τόσο σοβαρό...ο δικός μου ο προηγούμενος ξαφνικά άρχισε να το χάνει το σύστημα, χανόταν από το bios, οπότε έβγαζε blue death και έκανε restart το σύστημα και έπρεπε να προλάβω να μπω στο bios και να αρχίσω το ON/OFF στο δίσκο, όταν τον έβρισκε και δεν έκανα restart το pc μπορεί να έκανε και 1-2 μέρες να τον ξαναχάσει...οπότε άφηνα το pc ανοιχτό 24/7.....ε, η όλη διαδικασία αυτή κράτησε 3 χρόνια....και άλλα 3 που είχα τον ssd σύνολο 6 χρόνια.
βέβαια είχα κάνει το απαραίτητο backup και μάλιστα είχα βάλει και ένα πρόγραμμα για αυτόματο backup κάθε 7 μέρες....οπότε ότι και να συνέβαινε να έχανα μόνο πράγματα μιας βδομάδας....

αλλά ο δίσκος κράτησε "χαλασμένος" 3 ολόκληρα χρόνια.
τώρα εδώ και 2 χρόνια έχω στην θέση του άλλου που πέταξα, έναν samsung ssd 850 evo στα 250GB

ότι ένας σκληρός δεν περνάει το smart test πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα ή μάλλον σημαίνει κάτι αλλά μάλλον όχι τόσο σοβαρό...ο δικός μου ο προηγούμενος ξαφνικά άρχισε να το χάνει το σύστημα, χανόταν από το bios, οπότε έβγαζε blue death και έκανε restart το σύστημα και έπρεπε να προλάβω να μπω στο bios και να αρχίσω το ON/OFF στο δίσκο, όταν τον έβρισκε και δεν έκανα restart το pc μπορεί να έκανε και 1-2 μέρες να τον ξαναχάσει...οπότε άφηνα το pc ανοιχτό 24/7.....ε, η όλη διαδικασία αυτή κράτησε 3 χρόνια....και άλλα 3 που είχα τον ssd σύνολο 6 χρόνια.
βέβαια είχα κάνει το απαραίτητο backup και μάλιστα είχα βάλει και ένα πρόγραμμα για αυτόματο backup κάθε 7 μέρες....οπότε ότι και να συνέβαινε να έχανα μόνο πράγματα μιας βδομάδας....

αλλά ο δίσκος κράτησε "χαλασμένος" 3 ολόκληρα χρόνια.
τώρα εδώ και 2 χρόνια έχω στην θέση του άλλου που πέταξα, έναν samsung ssd 850 evo στα 250GB

Ασε με έχει τρελάνει, εκει που δεν περνάει το smart και με βγάζει στο bios εκει ξαφνικά δουλεύει κανονικά, όταν δεν δοθλεύει μου παγώνει το σύστημα και πρέπει να δηλώσω στο bios / dissabled.

Δεν κατέβασα και τα win10 οπότε πέρασα πάλι τα 8,1... σκατα δηλαδή.

Παρ'ολο που δεν βοηθησε ο καιρος βρεθηκαμε, ηπιαμε το καφεδακι μας, τα ειπαμε και ανταλλαξαμε και δωρακια :))
Παροντες: Kυριακος (enduras), Χρηστος (tzoutzis), Aντωνης (sharkovios), Ηλιας (Kenzo), Mιχαλης (mikep) και Xιωτης.

Eπειδη η συναξη εγινε μεσοβδομαδα για να προλαβουμε την παρουσια του Ηλια και του Mike στην Αθηνα, το κερασμα θα επαναληφθει καποιο ΠΣΚ και οταν ο καιρος επανελθει. :ernaehrung004:

Χρηστο, Αντωνη, Ηλια και Μike, χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα και τα ειπαμε και απο κοντα! Πατριωτακι, σε καμαρωσα με το αρχοντικο 10βολτο παλτουδακι bosch!!
Μike εχεις τη μορφη του George Best και το μαλλι του Νικοπολιδη!! Και by the way, να ανεβασεις σιγα σιγα αυτα τα εργακια που φτιαχνεις, ειναι πανεμορφα (ευχαριστω για την ρακη!!).

Παρ'ολο που δεν βοηθησε ο καιρος βρεθηκαμε, ηπιαμε το καφεδακι μας, τα ειπαμε και ανταλλαξαμε και δωρακια :))
Παροντες: Kυριακος (enduras), Χρηστος (tzoutzis), Aντωνης (sharkovios), Ηλιας (Kenzo), Mιχαλης (mikep) και Xιωτης.

Eπειδη η συναξη εγινε μεσοβδομαδα για να προλαβουμε την παρουσια του Ηλια και του Mike στην Αθηνα, το κερασμα θα επαναληφθει καποιο ΠΣΚ και οταν ο καιρος επανελθει. :ernaehrung004:

Χρηστο, Αντωνη, Ηλια και Μike, χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα και τα ειπαμε και απο κοντα! Πατριωτακι, σε καμαρωσα με το αρχοντικο 10βολτο παλτουδακι bosch!!
Μike εχεις τη μορφη του George Best και το μαλλι του Νικοπολιδη!! Και by the way, να ανεβασεις σιγα σιγα αυτα τα εργακια που φτιαχνεις, ειναι πανεμορφα (ευχαριστω για την ρακη!!).

Καλημέρα, δώσε και καμιά φωτό στο λαό !!!!!!!!:2thumb22sup: Σαν να μου φαίνεται πως σήμερα έχει γλυκάνει αρκετά ο καιρός. Τώρα τι θα γίνει από το βράδυ που δίνουν επιδείνωση, θα δείξει..... ;)