Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παρ'ολο που δεν βοηθησε ο καιρος βρεθηκαμε, ηπιαμε το καφεδακι μας, τα ειπαμε και ανταλλαξαμε και δωρακια :))
Παροντες: Kυριακος (enduras), Χρηστος (tzoutzis), Aντωνης (sharkovios), Ηλιας (Kenzo), Mιχαλης (mikep) και Xιωτης.

Eπειδη η συναξη εγινε μεσοβδομαδα για να προλαβουμε την παρουσια του Ηλια και του Mike στην Αθηνα, το κερασμα θα επαναληφθει καποιο ΠΣΚ και οταν ο καιρος επανελθει. :ernaehrung004:

Χρηστο, Αντωνη, Ηλια και Μike, χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα και τα ειπαμε και απο κοντα! Πατριωτακι, σε καμαρωσα με το αρχοντικο 10βολτο παλτουδακι bosch!!
Μike εχεις τη μορφη του George Best και το μαλλι του Νικοπολιδη!! Και by the way, να ανεβασεις σιγα σιγα αυτα τα εργακια που φτιαχνεις, ειναι πανεμορφα (ευχαριστω για την ρακη!!).
Και εμείς χάρηκαμε Μιχαλη

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους, μαλάκωσε ο καιρός λιγάκι σήμερα, για να δούμε..
Ναι πηραν το χιονι απο την Αθηνα και στοιβαξανε στη Θεσσαλονικη:flipout:
Χτες ο περοφερειακος εδω ειχε κλεισει. Εξω απο την πολη ηθελες αλυσιδες και μεσα στην πολη για διαδρομη 500 μετρα ηθελες 1 ωρα. Δεν ξερω αν και σημερα αφησω κλειστη τη σχολη. Η γυναικα μου παντως δεν μπορει να παει Χαλκιδικη

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα, 25 ποντους εχουμε σημερα με παυση φαινομενων για λιγο ακομη.
Ερχετε νεο κυμα σε λιγες ωρες.

screen shot on pc/

Ρε Νεκ τι καις και εχεις 23 βαθμους μεσα???
Επισης καταπληκτικο ποσοστο υγρασιας!

Χαχαχαχαχαχα!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καρέκλες σήμερα το πρωί στον Πειραιά.
Μια μεγάλη μαυρίλα πέρασε από πάνω μας, σε χρόνο dt πήγε στον Υμηττό και σε άλλο τόσο εξαφανίστηκε προς ανατολική Αττική.
DSC_4176.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Βλέπω πιο πολύ χιόνι στους δρόμους παρά στα βουνά Νεκ!

Ετσι δειχνει, λογω της βλαστησης που "απορροφα" το χιονι. Εχει πολυ χιονι ψηλα.

Ρε Νεκ τι καις και εχεις 23 βαθμους μεσα???
Επισης καταπληκτικο ποσοστο υγρασιας!

Ξυλοσομπα, αλλα εχω και ζεστο πατωμα απο το κατω οροφο. Γενικοτερα ειναι ξηρος ο καιρος.

Παρ'ολο που δεν βοηθησε ο καιρος βρεθηκαμε, ηπιαμε το καφεδακι μας, τα ειπαμε και ανταλλαξαμε και δωρακια :))
Παροντες: Kυριακος (enduras), Χρηστος (tzoutzis), Aντωνης (sharkovios), Ηλιας (Kenzo), Mιχαλης (mikep) και Xιωτης.

Eπειδη η συναξη εγινε μεσοβδομαδα για να προλαβουμε την παρουσια του Ηλια και του Mike στην Αθηνα, το κερασμα θα επαναληφθει καποιο ΠΣΚ και οταν ο καιρος επανελθει. :ernaehrung004:

Χρηστο, Αντωνη, Ηλια και Μike, χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα και τα ειπαμε και απο κοντα! Πατριωτακι, σε καμαρωσα με το αρχοντικο 10βολτο παλτουδακι bosch!!
Μike εχεις τη μορφη του George Best και το μαλλι του Νικοπολιδη!! Και by the way, να ανεβασεις σιγα σιγα αυτα τα εργακια που φτιαχνεις, ειναι πανεμορφα (ευχαριστω για την ρακη!!).

Συνώνυμε κι εγώ χάρηκα που (επιτέλους) σε γνώρισα κι από κοντά, μετά από τόσες χιλιάδες post αλα "Χιώτης", που έχω διαβάσει.....και φυσικά που γνώρισα, ίσως το μεγαλύτερο συλλέκτη εργαλείων στην Ελλάδα (ή μήπως στην Ευρώπη?)!.
Κι εγώ ευχαριστώ γιά το δώρο!...είμαι υπόχρεος!
Ηλία και Αντώνη χάρηκα που γνώρισα κι εσάς από κοντά!...τώρα οι συζητήσεις στο φόρουμ θα έχουν και "πρόσωπο"!
Παρεμπιπτώντος, λυπήθηκα που έμαθα ότι κάποια γνωστά μέλη του φόρουμ παρεξηγήθηκαν (λόγω κάποιων γεγονότων που διαδραματίστηκαν) και θα ήθελα να βρεθεί ένας τρόπος να ξαναμπούν στη συζήτηση μας.
Αγάπη και Γιάννη σας θέλουμε πίσω!....

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χαχαχαχαχαχα!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καρέκλες σήμερα το πρωί στον Πειραιά.
Μια μεγάλη μαυρίλα πέρασε από πάνω μας, σε χρόνο dt πήγε στον Υμηττό και σε άλλο τόσο εξαφανίστηκε προς ανατολική Αττική.
DSC_4176.jpg
έτσι είναι, εμείς εδώ έχουμε μία μαυρίλα, που την έστειλε ο Κυριάκος από τον Πειραιά, και βρέχει....

μάλλον Κυριάκο...φυσάει πάρα πολύ...ακούω τα δοκάρια της στέγης που τρίζουν στις ριπές του αέρα...