Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μάστορες. Περαστικά της Αντώνη. Και εμένα ο εγγονός από προχτές έχει ανεβάσει πυρετό.

Καλό βράδυ.

Όποιος φίλος την χρειάζεται δίνετε ΔΩΡΕΑΝ έτοιμη πλάκα αλουμινίου πάχους 3 mm για τραπέζι ρούτερ.

Παρακαλώ pm για να μην φορτώνουμε την σελίδα.

Τα μεταφορικά θα τα πληρώσει ο παραλαβών.

Παππούς Κ.

Πολλά τα PM (27), πολλοί οι φίλοι που ενδιαφέρθηκαν.
Όμως δεν έχω άλλη επιλογή παρά να το δώσω στον κύριο που μου έστειλε πρώτος το PM. Πως αλλιώς δεν ξέρω.
κ. Babis έχω το τηλέφωνο σου & ονοματεπώνυμο μου λείπει η adressa σου. Για στείλε την για να στο στείλω.
Καλές δημιουργίες σου εύχομαι αν & είμαι σίγουρος για αυτό.

Η 5η τρύπα για τον συνμφορουμίτη που με ρώτησε στο PM (δίπλα στις 4 που στηρίζουν το ρούτερ) εξυπηρετούσε εμένα για να βάζω μια μύτη 5 allen στο δραπανοκατσάβιδο & να ανεβοκατεβάζω με ιδιοκατασκευή "αυτόματα" τον μηχανισμό/κοπτικό του ρούτερ.[/I]
Το είχα ανεβάσει πέρυσι φυσικά ήταν αντιγραφή κατά 80% από το Youtube.
Φυσικά ο νέος χρήστης μπορεί να την αγνοήσει.

Καλημερα. Βλεπω αρχισαμε τις "πλακες" πρωι - πρωι !!!!!!!!!!!

Ξερει κανεις πως στο καλο κανουν αναζητηση στο φορουμ;
Τι εννοω. Ας πουμε παω στην αναζητηση και γραφω "πλακα αλουμινιου". Μου βγαζει οτι αυτες οι λεξεις ειναι στο θεμα "Καφενειο", αλλα το θεμα εχει πολλες σελιδες. Πως στο καλο θα με παει η αναζητηση στις αναρτησεις που περιεχουν τις λεξεις "πλακα αλουμινιου".
Θυμαμαι οτι αυτο γινεται, αλλα δεν θυμαμαι πως.

Καλημέρα καρντάσια...
Κωλστα σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ, βλέπω το B&D θα "κουμπώνει" μόνιμα πάω του... :ernaehrung004:

Ξερει κανεις πως στο καλο κανουν αναζητηση στο φορουμ;
Τι εννοω. Ας πουμε παω στην αναζητηση και γραφω "πλακα αλουμινιου". Μου βγαζει οτι αυτες οι λεξεις ειναι στο θεμα "Καφενειο", αλλα το θεμα εχει πολλες σελιδες. Πως στο καλο θα με παει η αναζητηση στις αναρτησεις που περιεχουν τις λεξεις "πλακα αλουμινιου".
Θυμαμαι οτι αυτο γινεται, αλλα δεν θυμαμαι πως.
Στο αποτέλεσμα της αναζήτησης, πατάς πάνω αριστερά το link "Search" και σου ανοίγει το "Advanced Search". Υπόψη ότι το ίδιο γίνεται κι αν πατήσεις απευθείας το πορτοκαλί εικονίδιο αναζήτησης, αλλά χωρίς να γράψεις τίποτα στο πεδίο του "Quick search".
Μετά επιλέγεις το αριστερό tab "Search Single Content Type" και φροντίζεις πριν πατήσεις αναζήτηση, να έχεις επιλεγμένο στο πεδίο "Show Results as" το "Posts".