Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Στο αποτέλεσμα της αναζήτησης, πατάς πάνω αριστερά το link "Search" και σου ανοίγει το "Advanced Search". Υπόψη ότι το ίδιο γίνεται κι αν πατήσεις απευθείας το πορτοκαλί εικονίδιο αναζήτησης, αλλά χωρίς να γράψεις τίποτα στο πεδίο του "Quick search".
Μετά επιλέγεις το αριστερό tab "Search Single Content Type" και φροντίζεις πριν πατήσεις αναζήτηση, να έχεις επιλεγμένο στο πεδίο "Show Results as" το "Posts".

+1

Το κακό είναι ότι στις αναζητήσεις στα fora δεν λειτουργούν τα εισαγωγικά "αααα" όπως στο google, για να εμφανίσουν μόνο τις απαντήσεις με το ακριβές περιεχόμενο, όπως πχ "πλάκα αλουμινίου"

Πάντως η αναζήτηση στο club γενικά , πονάει λίγο ! Ίσως για αυτό θα ήταν καλύτερα να ανοίγονται περισσότερα Κ πιο ακριβή θεματα παρά λίγα και γενικά, γιατί επί της ουσίας, ο,τι συζητείται, μετά χάνεται άρα δεν αποτελεί και πληροφορία που μπορείς να ανασυρρεις.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δεν παραδίσουν τα κινέζικα μαγαζιά μπαταρίες 18650 στην Ελλάδα; (δοκίμασα banggood & Gearbest). Πρίν 15 ημέρες δεν υπήρχε πρόβλημα.

Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δεν παραδίσουν τα κινέζικα μαγαζιά μπαταρίες 18650 στην Ελλάδα; (δοκίμασα banggood & Gearbest). Πρίν 15 ημέρες δεν υπήρχε πρόβλημα.
Από όσο ξέρω απαγορεύεται από την αντίστοιχη ΥΠΑ τις Κίνας και μάλλον τους βάλανε χερι

Από όσο ξέρω απαγορεύεται από την αντίστοιχη ΥΠΑ τις Κίνας και μάλλον τους βάλανε χερι

Σε chat που είχα (gearbest) μου είπε ο agent πώς ισχύει μόνο για Ελλάδα (χωρίς να γνωρίζει το λόγο).
Άρα αν τα λέει καλά ο τύπος δεν μπορεί να είναι περιορισμός από την Κινέζικη ΥΠΑ.

Καλημερα στο team.
Στο αποτέλεσμα της αναζήτησης, πατάς πάνω αριστερά το link "Search" και σου ανοίγει το "Advanced Search". Υπόψη ότι το ίδιο γίνεται κι αν πατήσεις απευθείας το πορτοκαλί εικονίδιο αναζήτησης, αλλά χωρίς να γράψεις τίποτα στο πεδίο του "Quick search".
Μετά επιλέγεις το αριστερό tab "Search Single Content Type" και φροντίζεις πριν πατήσεις αναζήτηση, να έχεις επιλεγμένο στο πεδίο "Show Results as" το "Posts".

Ευχαριστω, αλλα δεν μου βγαινει πουθενα το "Show Results as". Τα κοβει ο Gogilla, τα ΧΡ, ή , η μειωμενη μου αντιληψη μαλλον.

Last edited:
Mιας και λετε για κρυο, σημερα αρχισα να μελεταω την θερμανση αποκλειστικα με Α/C σε συγκριση με την θερμανση με πετρελαιο που εχω τωρα.

Απο τους υπολογισμους προκυπτει οτι επενδυωντας σε 3 A/C Α+++ για σπιτι 100 τετραγωνικα θα εχω κοστος περιπου το μισο απο το πετρελαιο.

Και η ερωτηση ειναι:
Εχεις καποιος εδω αποκλειστικη θερμανση μονο απο A/C? Και αν ναι ποια η αποψη σε συγκριση με το πετρελαιο και τι μειονεκτηματα εχει αν θεωρησουμε ως μοναδικο πλεονεκτημα την περιπου μιση τιμη στο κοστος?

Mιας και λετε για κρυο, σημερα αρχισα να μελεταω την θερμανση αποκλειστικα με Α/C σε συγκριση με την θερμανση με πετρελαιο που εχω τωρα.

Απο τους υπολογισμους προκυπτει οτι επενδυωντας σε 3 A/C Α+++ για σπιτι 100 τετραγωνικα θα εχω κοστος περιπου το μισο απο το πετρελαιο.

Και η ερωτηση ειναι:
Εχεις καποιος εδω αποκλειστικη θερμανση μονο απο A/C? Και αν ναι ποια η αποψη σε συγκριση με το πετρελαιο και τι μειονεκτηματα εχει αν θεωρησουμε ως μοναδικο πλεονεκτημα την περιπου μιση τιμη στο κοστος?

Δεν έχω μόνο ac αλλά εγκατάσταση με multi της daikin. Έχει γίνει μελέτη πριν μπουν. Λοιπόν, πολύ καλά, αλλά μόνα τους δεν θα τα έβαζα. Η ζέστη είναι περίεργη , σαν να είναι εντονότερη η διαφορά πάνω και κάτω σε σχέση με το καλοριφέρ. Φυσικά είναι πιο άμεση η θέρμανση, αλλά το ίδιο άμεσα φεύγει η ζέστη όταν σβήσει το ac. Επίσης να προσέξεις, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικά, δυσκολεύεται να ζεστάνει. Το αντίστοιχο συμβαίνει βέβαια Κ με καύσωνες. Δες το δT στις προδιαγραφές του μηχανήματος.

Εγώ θα πρότεινα μόνο κάτι μετά από μελέτη, επώνυμο Κ συμπληρωματικό του πετρελαίου. Αντίστοιχη γνώμη έχω και για κάθε είδους τζάκια, σόμπες, φούρνους, πελλετ, κάρβουνα κλπ. Μια λύση που θα πρότεινα όσον αφορά νέα οικία όμως είναι η αντλία θερμοτητας αέρα - νερού με γεωθερμία. Εκεί όμως το κόστος πάει αλλού.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited: