Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ο δημητρης ειναι δεξαμενη γνωσεων πανω στο αυτοκινητο!!!

+1000 Bασίλη
Καί εκτός αυτό,ο Δημήτρης είναι ένας ακούραστος φίλος πού μάς δίνει τίς πολύτιμες γνώσεις του,όταν ζητάμε τήν βοήθεια του.

ΕΕΕ μετα την πρωινη "παρλατα" ας πω και μια Καλημερα......

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Προβληματικό φαίνεται αυτό το εργαλείο...δεν την αντέχει την τεχνολογία :flipout:
Μήτσε ...άλλη φορά άμα γράφεις σεντόνια και τα χάνεις .... ξανά ανοίγεις το σχόλιο και πατάς στην κάτω πλευρά του παραθύρου σχολίων που λέει επαναφόρτωση αποθηκευμένου ...στα σεντόνια είναι αρκετά τα σωσμένα.

Οι καδενες που ειναι "πηδηχτουλες" φταινε. Εσυ μη μιλας. Οταν θα σου χαλασει τοοοοοο .........κουμπι των ηλεκτρικων παραθυρων να δουμε τι θα πεις. ΑΑΑ και φτιαξε μια ψυκτρα για τον εγκεφαλο (ΕCU) της μηχανης.

Ο δημητρης ειναι δεξαμενη γνωσεων πανω στο αυτοκινητο!!!
+1000 Bασίλη
Καί εκτός αυτό,ο Δημήτρης είναι ένας ακούραστος φίλος πού μάς δίνει τίς πολύτιμες γνώσεις του,όταν ζητάμε τήν βοήθεια του.
Ενταξει μην τα παραλεμε κιολας (Καλα λεει τον Μητσο πανω στο μπαλκονι στην πλατεια του Αγιου Πετρου, τον αναγνωριζω. Ο αλλος με την ασπρη ρομπα και το καπελακι ποιος ειναι;).
Βασικα ο δημητρης ηταν μια δεξαμενη γνωσεων. Τωρα εχει αρχισει και φθινει λιγο.

Κούκλα η Άννα...
Να σου φέρω και τη Τζίνα να κάνουν παρέα; :ernaehrung004:
Τη Λαρου μου την βλεπεται στη φωτο μου.

Καλημερες!!!

Δημητρη ετσι θα κανω, το Σαββατο θα παω να το τσεκαρω για υποπιεσεις κολλαρα κλπ κλπ.
Θα παρω και ενα σπρευ καθαρισμου ΜΑΦ να τον καθαρισω και θα τσεκαρω τα Long term fuel trims πριν και μετα.
Αισθητηρα οξυγονου εχω εναν μονο και εχει κοστος 60 ευρω. Στην τελικη τον αλλαζω και αυτον.

Μουτζούρη.... τι εννοείς με το κουμπί ...αυτά στην κονσόλα δεξιά του οδηγού... τέσσερα έχω αλλάξει ... τα τραβάω δυνατά !!!
Ψήκτρα ???? Για στείλε PM κάτι ξέρεις εσύ !!!!

Ευχαριστώ παιδιά,
Κυριάκο θα γίνει εμπεριστατωμένη δοκιμή με τρύπημα 16αριού μετάλλικου τρυπανιού, κινέζικου, πάνω σε κοιλοδοκό 4 μέτρών. :guitarist:

πόσο πάχος θα έχει το σίδερο που θα τρυπήσεις με τέτοιο μεγάλο τρυπάνι?

btw για να μην απογοητευτείς Αντώνη και νομίζεις πως φταίει το δράπανο, να πάρεις ένα καλό τρυπάνι σιδήρου hss-co να το χαρείς το τρύπημα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ευχαριστώ παιδιά,
Κυριάκο θα γίνει εμπεριστατωμένη δοκιμή με τρύπημα 16αριού μετάλλικου τρυπανιού, κινέζικου, πάνω σε κοιλοδοκό 4 μέτρών. :guitarist:

Για πρώτο test, θα του ζητήσεις του εργαλείου πολύ δύσκολα πράγματα... :hmmmm:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

πόσο πάχος θα έχει το σίδερο που θα τρυπήσεις με τέτοιο μεγάλο τρυπάνι?

btw για να μην απογοητευτείς Αντώνη και νομίζεις πως φταίει το δράπανο, να πάρεις ένα καλό τρυπάνι σιδήρου hss-co να το χαρείς το τρύπημα.

Σαρκάζομαι..