Καλημέρα στην παρέα!!!!
Μπάμπη τι έπαθες ωρε?????
Καλημέρα σε όλους. Μπάμπη ζωή σε εσάς και περαστικά (αντιστοίχως).
Ευχαριστώ και για τις ευχές, μάλλον δεν το είχα αναφέρει εδώ... Πριν δύο εβδομάδες την ώρα που κλείναμε γλύστρισα στη σκάλα που κατεβαίνει στο υπόγειο του μαγαζιού και μέτρησα 17 σκαλοπάτια. Κρατούσα ένα ποτήρι που έσπασε στο χέρι μου, κι έτσι έκανα 7 ράμματα σε δύο δάχτυλα (αντίχειρα και μέσο). Φτηνά τη γλύτωσα όμως, μόνο με (αρκετές) μελανιές και πόνο/πρήξιμο στα πλευρά. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ άσχημα, έως και με μόνιμη ζημιά αν είχε θέμα ο αυχένας ή η μέση.
Ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα, κατά το γνωστό ανέκδοτο!![]()
Καλημέρα σε όλους. Μπάμπη ζωή σε εσάς και περαστικά (αντιστοίχως).
Ευχαριστώ και για τις ευχές, μάλλον δεν το είχα αναφέρει εδώ... Πριν δύο εβδομάδες την ώρα που κλείναμε γλύστρισα στη σκάλα που κατεβαίνει στο υπόγειο του μαγαζιού και μέτρησα 17 σκαλοπάτια. Κρατούσα ένα ποτήρι που έσπασε στο χέρι μου, κι έτσι έκανα 7 ράμματα σε δύο δάχτυλα (αντίχειρα και μέσο). Φτηνά τη γλύτωσα όμως, μόνο με (αρκετές) μελανιές και πόνο/πρήξιμο στα πλευρά. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ άσχημα, έως και με μόνιμη ζημιά αν είχε θέμα ο αυχένας ή η μέση.
Ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα, κατά το γνωστό ανέκδοτο!![]()
Ω ρε Νικόλα....
Περαστικά ρε φίλε... Όντως ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτε.
Περαστικά Νικόλα. Εργατικό ατύχημα δηλαδή ήταν αυτο ;
Πήρες και μια δυο μέρες άδεια ή δεν ηταν εφικτό ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Πολυ ωραια τα μινι παλλετακια και κουτακια. Μοιαζουν τααααα 6203 τεραστια (τωρα βεβαια θα μου πεις οτι δεν ειναι ενσφαιρα αλλα κυλιδρικα, αλλα...). Μια φωτο τον εξολκεα παρακαλω.Εμάς μια μικρή συντήρηση μας προέκυψε, για αλλαγή σε κάτι ρουλεμανάκια & στα jacket μιας πρέσσας.
Ψιλοπράγματα δηλαδή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.