Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα στην παρέα!!!!
Μπάμπη τι έπαθες ωρε?????

Καλημέρα... :coffee:
Εγώ ατομικά Κυριάκο τίποτε.
Κάποιες αναποδιές μου ήρθαν μαζεμένες αλλά απο δω και πέρα ελπίζω οτι θα στρώσουν τα πράγματα.

Εμάς μια μικρή συντήρηση μας προέκυψε, για αλλαγή σε κάτι ρουλεμανάκια & στα jacket μιας πρέσσας.
Ψιλοπράγματα δηλαδή.

Καλημέρα σε όλους. Μπάμπη ζωή σε εσάς και περαστικά (αντιστοίχως).

Ευχαριστώ και για τις ευχές, μάλλον δεν το είχα αναφέρει εδώ... Πριν δύο εβδομάδες την ώρα που κλείναμε γλύστρισα στη σκάλα που κατεβαίνει στο υπόγειο του μαγαζιού και μέτρησα 17 σκαλοπάτια. Κρατούσα ένα ποτήρι που έσπασε στο χέρι μου, κι έτσι έκανα 7 ράμματα σε δύο δάχτυλα (αντίχειρα και μέσο). Φτηνά τη γλύτωσα όμως, μόνο με (αρκετές) μελανιές και πόνο/πρήξιμο στα πλευρά. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ άσχημα, έως και με μόνιμη ζημιά αν είχε θέμα ο αυχένας ή η μέση.

Ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα, κατά το γνωστό ανέκδοτο! :D

Εντάξει Νικόλα ...ούτε που το κατάλαβες :flipout: Περαστικά

Κώστα φύλαξε το ρουλμάν ...θέλω να το βάλω σε ενα κοπτικό :flipout::flipout:

Ευχαριστώ και για τις ευχές, μάλλον δεν το είχα αναφέρει εδώ... Πριν δύο εβδομάδες την ώρα που κλείναμε γλύστρισα στη σκάλα που κατεβαίνει στο υπόγειο του μαγαζιού και μέτρησα 17 σκαλοπάτια. Κρατούσα ένα ποτήρι που έσπασε στο χέρι μου, κι έτσι έκανα 7 ράμματα σε δύο δάχτυλα (αντίχειρα και μέσο). Φτηνά τη γλύτωσα όμως, μόνο με (αρκετές) μελανιές και πόνο/πρήξιμο στα πλευρά. Θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ άσχημα, έως και με μόνιμη ζημιά αν είχε θέμα ο αυχένας ή η μέση.

Εντάξει μωρέ, αφού δεν έσπασες κανένα σκαλοπάτι πάλι καλά :flipout:

άντε περαστικά σου και σιδερένιος !!

Περαστικά Νικόλα. Εργατικό ατύχημα δηλαδή ήταν αυτο ;
Πήρες και μια δυο μέρες άδεια ή δεν ηταν εφικτό ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ω ρε Νικόλα....
Περαστικά ρε φίλε... Όντως ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτε.

Ζωή σε σας Μπάμπη
Περαστικά και για το συμβάν της εντατικής κι ευχομαι όλα καλα απο δω και πέρα.

Περαστικα Νικολα.
..εγω δεν ημουν τοσο τυχερος οσο εσυ.. πηγα να βοηθησω καποιον να κλαδεψει μια ελια πριν 3 μηνες, φευγω απο 2,5 μετρα υψος και πεφτω με την πλατη χαλαρος στη γωνια ενος φρεατιου οπου "εφτιαξα" τον πρωτο σπονδυλο.. χαρες και πανηγύρια.. :frown:

Περαστικά Νικόλα. Εργατικό ατύχημα δηλαδή ήταν αυτο ;
Πήρες και μια δυο μέρες άδεια ή δεν ηταν εφικτό ;

7 ράμματα και πόνοι τέτοιου επιπέδου δεν είναι αρκετά για να με κρατήσουν μακρυά από τη δουλειά Χρηστάκο! :a0210:

Με αυτή τη σκάλα έχουμε κάποιες καλλιτεχνικές διαφορές από την αρχή, αλλά δε θα της περάσει. Έχει φάει πολύ κόσμο, απ'ό,τι μου λένε τα παιδιά εκεί. Όμως έχω ήδη δρομολογήσει κάποιες αλλαγές για λόγους ασφαλείας.

Lyngas, άουτς! :(

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές παιδιά. Μου έλεγε κάποιος, "στην ηλικία σου ή από πέσιμο ή από χέσιμο". Δε με χέζεις, του λέω λοιπόν εγώ... κι έπεσα. :flipout:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Εμάς μια μικρή συντήρηση μας προέκυψε, για αλλαγή σε κάτι ρουλεμανάκια & στα jacket μιας πρέσσας.
Ψιλοπράγματα δηλαδή.
Πολυ ωραια τα μινι παλλετακια και κουτακια. Μοιαζουν τααααα 6203 τεραστια (τωρα βεβαια θα μου πεις οτι δεν ειναι ενσφαιρα αλλα κυλιδρικα, αλλα...). Μια φωτο τον εξολκεα παρακαλω.
Απο ελλαδα ή απο τον κατασκευαστη στο εξωτερικο παραλαμβανετε;
Ασε σε νοιωθω, και εγω παλευω με κατι πελωρια................. 608 αυτες τις μερες. Αν θυμηθω την μηχανη και εχω ορεξη θα βαλω φωτο.

Αληθευει οτι σημερα παρελαυνει η "σειρα σας" ;

Καλημέρα. Εξάρμοση με ζέσταμα (φλόγιστρα προπανίου) κ τεράστιες υδραυλικές πρέσσες με συνεχή παρακολύθηση της θερμοκρασίας.
Παραλαβή ΜΌΝΟ από το Εξωτερικό.

Αυτό για την "παρέλαση" δεν το καταλαβαίνω! Είναι θέμα ηλικίας κ κούρασης μάλλον.

A!!! αναλαμπή.
Μάλλον εννοείς το Καρναβάλι των μικρών.
Την οικογένεια πλέον θα εκπροσωπήσει (& θα συνεχίσει την Παράδοση) η μικρή εγγονή.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/429519