Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.
Και γω κατιτις ειπαμε...
Θέλω κ εγώ.
Και γω κατιτις ειπαμε...
Θέλω κ εγώ.
Έχω στείλει ήδη ερώτηση στον εργαλειοσυναγερμό για το σετάκι.
Αν λάβω καλή προσφορά θα προχωρήσω σε ομαδική!
Υπάρχει στο amazon.de, σε πολύ καλή τιμή!
Aπο amazon.de βγαινει ~122 ευρω με τα μεταφορικα για 4 νοματαιους. Solo, μονο το εργαλειο και τα εξαρτηματα.
Παντως εμενα δεν μου κανει κλικ. Ισως γιατι ποτε δεν χρειαστηκα δραπανο που χρειαζοταν η χρηση των 2 κεφαλων (η εκκεντρη και η 90 μοιρων) για στενους χωρους. Ουτε σε επισκευη ουτε σε κατασκευη.
Θα περιμένουμε τιμή και από Εργαλειοσυναγερμό και βλέπουμε.
Δεν σου κάνει κλικ γιατί είσαι της μικροκατασκευής γενικά Μιχάλη!
Αυτό δουλεύει με τις 10.8V μπαταρίες εε?....μη το πάρουμε και καθόμαστε και το κοιτάμε μετά!
Αυτό δουλεύει με τις 10.8V μπαταρίες εε?....μη το πάρουμε και καθόμαστε και το κοιτάμε μετά!
Βρε τις μικροκατασκευες τις αρχισα πριν 2-3 χρονια. power tools ειχα παντα)
Tα εργαλεια επισης δεν ειναι μονο για κατασκευες, ειναι και για επισκευες και καθε ειδους επιδιορθωση, μαστορεμα και ανακαινιση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι με τις γνωστες 10.8v που τις βαφτισανε πλεον και στην Ευρωπη σαν 12v.
Eαν εχεις GSR, σκεψου την αγορα, μην πεταξεις τσαμπα τα λεφτα Μικε.
Βρε τις μικροκατασκευες τις αρχισα πριν 2-3 χρονια. power tools ειχα παντα)
Tα εργαλεια επισης δεν ειναι μονο για κατασκευες, ειναι και για επισκευες και καθε ειδους επιδιορθωση, μαστορεμα και ανακαινιση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι με τις γνωστες 10.8v που τις βαφτισανε πλεον και στην Ευρωπη σαν 12v.
Eαν εχεις GSR, σκεψου την αγορα, μην πεταξεις τσαμπα τα λεφτα Μικε.
Έχω GSR το brushless κιόλας, και πολύ φρέσκο (2 μηνών). Το θέμα είναι ότι στη δουλειά χρειάζομαι πολλές φορές αυτές τις μούρες!
Έχω GSR το brushless κιόλας, και πολύ φρέσκο (2 μηνών). Το θέμα είναι ότι στη δουλειά χρειάζομαι πολλές φορές αυτές τις μούρες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.