Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα Δημήτρη. Η ράγα θα σου φανεί χρήσιμη, μονο αν κόβεις φύλλα ΚΠ, OSB ή μελαμίνης. Φύλλα όμως, πολλά φύλλα.
Για οτιδήποτε αλλο, κανεις μια χαρά τη δουλειά σου με ενα προφίλ αλουμινίου και 2 σφιγκτήρες. Δοκιμασμένο.
Εχω κόψει φύλλα ΚΠ, με οδηγό την εργοστασιακή ακμή τους ξαπλωμένα πανω σε παλέτες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εμένα μού λές τί νά κάνω τώρα πού είμαι σάν τόν γάιδαρο πού θέλει να .... νά πάρω τό Metabo KGS216 ?

Ποιό 216;
Το 254 λέμε... -bye-

Ξέρω... Ξέρω... Δεν σε φτάνουν τα λεφτά...
Αν κόψεις για ένα μήνα τα σουλάτσα σε περιοχές όπως Ν.Ιωνία-Κάτω Πατησία-Αγιος Ελευθέριος, καί λίγο απο Περιστέρι, μια χαρά σου φτάνουν. :flipout:

Ποιό 216;
Το 254 λέμε... -bye-

Αν κόψεις για ένα μήνα τα σουλάτσα σε περιοχές όπως Ν.Ιωνία-Κάτω Πατησία-Αγιος Ελευθέριος, καί λίγο απο Περιστέρι, μια χαρά σου φτάνουν. :flipout:

https://www.amazon.co.uk/Metabo-KGS-305-Diameter-Compound/dp/B00NAQG97E

Ακόμα καλύτερα... 106 mm κάθετο κόψιμο. Θεϊκό! :Banane0:

51-Hf3crFGL.jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για 215 εψαχνε, τον τερματισατε εσεις....

Δεν κατάλαβες...
Για Κινεζιά έψαχνε...
για να του μείνουν λίγα λεφτά για 11 γωνίες, 12 ανταπτοράκια, 13 καρόβιδες και 14 φύλλα ψιλό γυαλόχαρτο...
Και την άλλη βδομάδα τα υπόλοιπα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Tο καλύτερο σχόλιο :grinning-smiley-043

Σήμερα το μενού είχε νηστίσιμα!

IMG_20170303_135821.jpg

Μπριζολάκι από 100κιλά Γουρούνι του γείτονα, ταϊσμένο μόνο με χορταράκι του Παγγαίου!