Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα απο την ηλιόλουστη (ελπίζουμε να παραμείνει) Αθήνα.

χα χα θα το θελες ; αμ δε, κι εγώ έτσι νόμισα..
μέχρι τις 13:00 περίπου καλά ήταν, ένα ατέλειωτο παιχνίδι του ήλιου με τα σύννεφα. Μετά σοβάρεψαν τα πράγματα, έγιναν πυκνά τα σύννεφα και έξω που βρισκόμουν μου ήρθαν κάτι σταγόνες, αυτό ήταν λέω, σήμερα θα γίνουμε παπί ελλείψει ομπρέλας και μακριά απ την οικία μου.
Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά, τα σύννεφα τώρα το απόγευμα έχουν τον πρώτο λόγο.

Πολλές καλησπέρες σε όλη την παρέα του φόρουμ ! -bye-

Καλησπέρα
Πληροφοριακά σήμερα πέρασα μιά βόλτα από τό Leroy - Μerlin Πειραιώς πού ήθελα νά πάρω κάτι,καί εκτός από τίς αλλαγές πού κάνουν στόν χώρο,τα εργαλεία τά πάνε στό βάθος και είναι άρτζι-μπούρτζι ακόμα (μισά εργαλεία εδώ καί άλλα εκεί).
Είδα ότι έφερε 2 γωνιακούς τροχούς μάρκας Worx ,πρώτη φορά βλέπω νά έρχονται εργαλεία Wοrx σέ φυσικό κατάστημα στήν Ελλάδα,άντε καί στήν επιτραπέζια σέγα (πού χλωμό τό βλέπω).

Κυριάκο κανόνισε εργαλειο-καφέ,νά παραλάβουμε καί νά σού δώσουμε τά χρωστούμενα.:ernaehrung004:

περαστικά Κυριάκο....με ταλαιπωρούσε και μένα μία τέτοια κατάσταση καμιά δεκαριά μέρες....

Πολύ καλημέρα σας! 4η μέρα με συναχι, θωρακας βαρύς, λαιμός κλπ κλπ.
Ιωσεις φουλ είπε ο εταιρικος γιατρός μας.

Καλησπέρα
Κυριάκο περαστικά καί ταχεία ανάρρωση,είδες τί παθαίνεις όταν πάς μόνος σου στήν Χίο ? μιά φορά πήγες χωρίς τήν Ξανθή και κρεβατώθηκες,έμεινες ξεσκέπαστος καί τήν άρπαξες τήν ίωση,τώρα θέλεις ντάντεμα. :flipout::ernaehrung004:

Και σου λεγα, μη κυκλοφορείς στο κατάστρωμα με το κοντομάνικο. Δεν καλοκαίρεψε ακόμα !
Και εχεις και το μποσομπούφανο !
Περαστικα σου φίλε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολύ καλημέρα σας! 4η μέρα με συναχι, θωρακας βαρύς, λαιμός κλπ κλπ.
Ιωσεις φουλ είπε ο εταιρικος γιατρός μας.

Μήπως κοιμήθηκες χωρίς κάλτσες; :silly: