Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μόνος σου το είπες πρίν μάστορα.... Ό,τι και να μας πούνε το τρώμε.... -bye-

2a0m3d3.jpg

Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα με υγεία.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Πάσχα. ας ελπίσουμε με την Ανάσταση του Κυρίου μας να αναστηθεί και η Ελλαδίτσα μας (αν και το βλέπω χλωμό) γιατί με τους πολιτικούς που έχουμε κάθε μέρα είναι και μια πρωταπριλιά.

Έλα βρε, πρωταπριλιάτικο ειναι
Δεν σου έκανε εντύπωση η "συσκευασία" ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ποιό Metabo ρε; Την κορδέλα;
Τίποτε δεν πήρα, ούτε μια βίδα. Όποτε πάω να ψωνίσω κάτι δεν υπάρχει στόκ κι όλοι μου λένε:
- Λυπούμαστε πολύ κύριε αλλά χθές πέρασε ο κος Δημήτρης, ο weather. :flipout:

Ποιό Metabo ρε; Την κορδέλα;
Τίποτε δεν πήρα, ούτε μια βίδα. Όποτε πάω να ψωνίσω κάτι δεν υπάρχει στόκ κι όλοι μου λένε:
- Λυπούμαστε πολύ κύριε αλλά χθές πέρασε ο κος Δημήτρης, ο weather. :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα με τόσα 20-volta παρατεταγμένα μέχρι παρέλαση κάνεις. Καλοδούλευτα. :grinning-smiley-043

Τελικά κι εγώ δεν άντεξα... Μια ψυχή που είναι να βγει....

$_86.JPG
Πλακα πλακα ειναι το μονο festool που συμπαθω. Μου αρεσει που το πριονι γλυστραει πανω σε σταθερες ραγες και δεν χρειαζεται βαθος πισω απο το εργαλειο, σε αντιθεση με ολα τα αλλα που οι ραγες κινουνται μπρος πισω.

Πλακα πλακα ειναι το μονο festool που συμπαθω. Μου αρεσει που το πριονι γλυστραει πανω σε σταθερες ραγες και δεν χρειαζεται βαθος πισω απο το εργαλειο, σε αντιθεση με ολα τα αλλα που οι ραγες κινουνται μπρος πισω.

Για δες και το Bosch GCM 12 με τον πτυσσόμενο μηχανισμό!

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας ξεκουφανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι φωναζεις σ' ακουσαμε!!!
Καλημερα Κυριοι.

Lets do it greece
Και βαψαμε κουνιες και αλλα στο χωρο του νηπιαγωγειου

image ru

Ευτυχώς που γίνονται και κάτι τέτοιες κινήσεις και δεν έχουν διαλύσει τα πάντα γύρω μας. Μπράβο στους συμμετέχοντες