Tο Καφενείο των Μαστόρων.

004.jpg

001.jpg

ξέρει κάποιος πόση ώρα κάνει να γεννήσει μια γάτα?

από το πρωί έβγαλε το ένα (είναι κάτω από το κεφάλι της) και δεν έχει βγάλει άλλο εδώ και 4 ώρες...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

004.jpg

001.jpg

ξέρει κάποιος πόση ώρα κάνει να γεννήσει μια γάτα?

από το πρωί έβγαλε το ένα (είναι κάτω από το κεφάλι της) και δεν έχει βγάλει άλλο εδώ και 4 ώρες...

Δεν είναι απαραίτητο να βγάλει πολλά, καμιά φορά και 1 κάνουν.
Απλά τσέκαρε την μήπως προσπαθεί να γεννήσει και δεν μπορεί.

Θελω να παρω ενα κινητο dual sim και 6" οθονη απο Ελλαδα στις επομενες 2-3 μερες.
Βρηκα ενα που μου αρεσει στον Κωτσοβολο που συνηθως τα εχει ακριβα. Ειναι οντως καλη η τιμη του?
http://www.kotsovolos.gr/site/mobil...s/161214-huawei-ascend-mate-8.0-grey-dual-sim
Καποιος που γνωριζει απο κινητα, ας βοηθησει please :)

Θελω να παρω ενα κινητο dual sim και 6" οθονη απο Ελλαδα στις επομενες 2-3 μερες.
Βρηκα ενα που μου αρεσει στον Κωτσοβολο που συνηθως τα εχει ακριβα. Ειναι οντως καλη η τιμη του?
http://www.kotsovolos.gr/site/mobil...s/161214-huawei-ascend-mate-8.0-grey-dual-sim
Καποιος που γνωριζει απο κινητα, ας βοηθησει please :)

Μιχάλη κοίτα το Xiaomi mi Max Prime.
Με 6.4 ίντσες οθόνη, πιο δυνατά υποσυστήματα και 4GB RAM.
Επιπλέον η μπαταρία είναι 20% μεγαλύτερη απο του huawei ενώ είναι και 80 ευρώ φθηνότερο.
Έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 10 κινητά Xiaomi (παραγγελίες για φίλους) και είναι πολύ αξιόπιστα και ποιοτικά κατασκευασμένα.

Εγώ πάλι 6,4'' οθόνη για κινητό την θεωρώ υπερβολικά μεγάλη. Η καθημερινή χρήση/μεταφορά του τηλεφώνου στην δουλειά θα με εμποδίζει.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγώ πάλι 6,4'' οθόνη για κινητό την θεωρώ υπερβολικά μεγάλη. Η καθημερινή χρήση/μεταφορά του τηλεφώνου στην δουλειά θα με εμποδίζει.

Παντως οι εξωτερικες διαστασεις ενος microsoft lumia κινητου που εχω με 5.7" οθονη ειναι μεγαλυτερες(!) απο το κινεζικο που γραφω παραπανω με τις 6" οθονη!!

Τα καινουρια samsung s8/s8+ βγαινουν σε 5.8" και 6.2", ομως με τιποτα δεν τα λες γκουμουτσες!! Δυστυχως δεν εχουν dual sim.