Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ερώτησης.
Το Tapatalk αν κάνεις παρακολούθηση σε ένα θέμα γιατί δεν παρακολουθεί και τα υποθεματα ?

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς Κυριάκο;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν δηλαδή πατάς εκεί, δε σου ανοίγει τα υποθεματα ή εννοείς ότι δεν σε ειδοποιεί για νέες αναρτήσεις κλπ; αν είναι το πρώτο, δεν είναι λογικό, κάνε πάλι εγκατάσταση. Για το δεύτερο, ειδοποιεισαι μόνο για κάθε υποθεμα που εγγρσφεσαι , με το ν πάνω δεξιά.

Ο κάτω μπαξές (μπροστά από τα δέντρα).

Τώρα είναι στα ντουζένια του οπότε τα φρεζαρίσματα, τα ξεβοτανίσματα και τα ψεκάσματα (ευτυχώς ελάχιστα και με βιολογικά κατά το δυνατό φυτοφάρμακα) πέφτουν βροχή! :)
Έκταση μπαξέ κοντά στα 300 τετραγωνικά (πατάρες, ντοματίνια, φυστίκια, κολοκύθια, φρέσκα κολοκύθια, κρεμμύδια ξερά και φρέσκα, μαρούλια, αγγούρια, ντομάτες, ρόκα, μαρούλια, φασόλια κ.λπ.)

μμμ.. μήπως θα έπρεπε να λέγεσαι κι εσύ ΑGROTISS ;

μμμ.. μήπως θα έπρεπε να λέγεσαι κι εσύ ΑGROTISS ;

Α μπα.. Εγω διαχειρίζομαι μόνος μου γύρω στα 2 στρέμματα (διπλανό χωράφι με δέντρα, ο μπαξές που βλέπεις, άλλο ένα χωράφι μικρό με μία καρυδιά και ο μπαξές πάνω μαζί με τον κήπο).
Φυσικά βοηθάνε ο father και η θεία μου!

Καλλιεργητής ίσως να είναι πιο ταιριαστός όρος! :)

Καλημέρα σας! Χρόνια πολλά στους Κωστάδες και στις Ελενες μας. Είναι και πολλοί!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολουσ τουσ εορταζοντεσ σημερα

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον παππού αλλά και στο συριανο!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον παππού, τον Αθηναιο (Vrass), τον Συριανό και ΟΛΟΥΣ όσους & οσες γιορτάζουν σημερα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα στην παρέα!!!!
Πολυχρονοι οι εορταζοντες!!!!
Κώστα εκ Πάτρας και Κώστα εκ Σύρου εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!!!

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον παππού αλλά και στο συριανο!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον παππού, τον Αθηναιο (Vrass), τον Συριανό και ΟΛΟΥΣ όσους & οσες γιορτάζουν σημερα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους παιδιά. Ευχαριστώ πολύ που με θυμάστε, με συγκινείτε πραγματικά. Ανταποδίδω τις ευχές με χρόνια καλά για όλους με υγεία πάνω από όλα. :ernaehrung004:

Υ.Γ. Να δούμε αν σήμερα η ομάδα μου κάνει το καλύτερο δώρο και το σηκώσει μέσα στην Τουρκία..... :a0210: