Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημητρη, μεχρι να στεγνωσει το φανελακι, το γυμνο γεροντικο κουφαρι ειναι ευαλωτο στα στοιχεια της φυσης :))

:flipout::flipout::flipout: πως τα λες !!!!

Γειά σου Γιώργο Αγρότη συνγέροντα καί συνάδελφε μέ τίς αλλαξιές σου.
Εγω όταν γίνομαι παπί από ιδρώτα βγάζω τό Τ-shirt καί τό απλώνω επάνω σέ τριανταφυλλιές προσεκτικά μήν σκιστεί από τά αγκάθια,καί σέ χρόνο ρεκόρ στόν ήλιο είναι στεγνό και παράλληλα παίρνει καί φυσική μυρωδιά τριαντάφυλλου,καί σπάει τήν κακοσμία

είπαμε, εσύ έχεις περισσότερο μυαλό :laugh: :ernaehrung004:

Και εγώ την πάτησα 2-3 φορές...
Φορούσα φανελάκι και με το που ίδρωνα λίγο κατά την διάρκεια των μαστορεμάτων το βράδυ xozal...

Τώρα που έβγαλα το φανελάκι είμαι κομπλέ!

Καλησπέρα προς όλους.

Ερώτηξις: Υπάρχει κάποιος φόβος για μολύνσεις η μπελάδες γενικώς από φωλιά περιστεριού; Μόλις εντόπισα ότι έχει κάνει φωλιά ένα στο μπαλκόνι μου πίσω από μια όρθια παλέτα που κρατάω για πρώτη ύλη, αλλά δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα και δεν την έχω διαλύσει. Έχει κάνει και δύο αυγά και ως φιλόζωος λυπάμαι να την χαλάσω και να τα πετάξω. Παίζει να γεμίσω βρώμες, ζωύφια η κάτι ανάλογο;

IMG_20170524_152420678_HDR.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα προς όλους.

Ερώτηξις: Υπάρχει κάποιος φόβος για μολύνσεις η μπελάδες γενικώς από φωλιά περιστεριού; Μόλις εντόπισα ότι έχει κάνει φωλιά ένα στο μπαλκόνι μου πίσω από μια όρθια παλέτα που κρατάω για πρώτη ύλη, αλλά δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα και δεν την έχω διαλύσει. Έχει κάνει και δύο αυγά και ως φιλόζωος λυπάμαι να την χαλάσω και να τα πετάξω. Παίζει να γεμίσω βρώμες, ζωύφια η κάτι ανάλογο;

View attachment 141307

Κάντα ομελέτα!

το ιδιο βρήκα και εγω στο μπαλκόνι γυρίζοντας το πασχα. Τα άφησα στην ησυχία τους και μάλιστα πέταγα κανένα ψωμί που και που.
20 μέρες για το κλώσημα. 20 ως 40 μέρες για να πετάξουν.

Θα τα αφήσω λοιπόν όπως είναι, να δω και πως θα είναι τα μικρά, δεν ξαναείχα τέτοιο κατοικίδιο, οπότε είμαι περίεργος.

Θα τα αφήσω λοιπόν όπως είναι, να δω και πως θα είναι τα μικρά, δεν ξαναείχα τέτοιο κατοικίδιο, οπότε είμαι περίεργος.

Φωτορεπορτάζ να μας κανεις
Στήσε κάμερα όταν ειναι να εκκολαφθούν και ρύθμισε να τραβάει 1 φωτο ανα 15 δευτερόλεπτα (έτσι δημιουργείς 10 δευτερόλεπτα βίντεο σε διάρκεια 1 ώρας)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα πολυ συνεφια σημερα μακαρι να βρεξει