Νίκο μας έστειλες τώρα εμάς τους λάτρεις των φρέντο. Χαχαχα......Γεια σου Σωτηράκη ....Μπαρίστα(ότι αναφέρεις είναι απόλυτα σωστό)
Όταν μιλάμε για espresso εννοούμε τον γνωστό Ιταλικό καφέ στην ποσότητα και γεύση που ορίζουν οι προδιαγραφές.
Με αυτά κρίνουμε μια μηχανή καφέ epresso.
Το κανονικό espresso θέλει πανάκριβες μηχανές και τεσταρισμένα από ειδικούς χαρμάνια. Espresso λοιπόν έχουμε μόνο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές ....και σαν καφές είναι ασύγκριτος.
Όταν μιλάμε για γάλατα ...παγάκια ...καλαμάκια κλπ ....μιλάμε για κάποιο είδος γρανίτας όχι για καφέ.
Και εγώ της ποσότητας είμαι Παύλο
Και το espresso τον πίνω με λίγο γάλα ...μακιάτο !!!
Όταν όμως διψάω ....κατεβάζω μια κούπα φίλτρου... ζεστόΣταμάτησε και το Lidl τον Νταλμάγιαρ που ήταν δυνατός και καλός.
Το κάνεις στον ατμό ή το χτυπάς στο μιξεράκι ??
μόλις την πήρα και έκανα τα πρώτα δύο φρεντο. δεν έχω εμπειρία από άλλες μηχανές αλλά μπορώ να πω ότι την πήρα διότι έχει τρίμηνο δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. ο καφές μου άρεσε τελικά αλλά δεν πέτυχα το αφρόγαλα και μάλλον πρέπει να πειραματιστώ κι άλλο με το γάλα. καφέ αγόρασα από τα Coffee Island.
και πολύ προπόνησηΜεγειά Παύλο. Θελει κρυο γάλα με χαμηλά λιπαρά.
Sent from my iPad using Tapatalk
στο μιξεράκι το κάνω, δοκίμασα στον ατμό αλλά δεν μου άρεσε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.