Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλους παιδιά. Επ' ευκαιρίας μια ερώτηση: Πως μπορώ να κάνω μια αναζήτηση στο forum για ένα παλιό δράπανο METABO που είχε κάνει κάποιος εδώ μέσα; Νομίζω πως είχε αλλάξει το τσοκ; Το δράπανο θυμάμαι ήταν παλιό της METABO (πάνω από 20ετίας) και από ότι θυμάμαι το είχε και σε μια βάση και είχε ανεβάσει και φωτογραφίες....

Τι ακριβώς θές να μάθεις;
Εγώ έχω ποστάρει παλιό Metabo με αλλαγμένο τσόκ, ο Νίκος με το αυθεντικό. Δες εδώ

Last edited:
Τι ακριβώς θές να μάθεις;
Εγώ έχω ποστάρει παλιό Metabo με αλλαγμένο τσόκ, ο Νίκος με το αυθεντικό. Δες εδώ

Αυτό ακριβώς αναζητούσα και προσπαθούσα να βρω!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :a0210: :ernaehrung004:

Καλησπερα μαστορια χταποδακι κοπανισμενο και τριμενο οσοι πιστοι προσελθετε.
8ac4fe418e0b2ffeffaa087bf8a40e61.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ααααα ωραίος μεζές! Ένα πλοκάμι στα κάρβουνα και μια απαλαρίνα τα χτύπαγα ευχαρίστως...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα από Σέρρες. Τα ίδια κι εδώ, έριξε κάτι ξεγυρισμένες βροχές το βράδυ με βροντές και αστραπές!

Καλημέρα!! Και σε εμάς έβρεξε τα ξημερώματα αλλά τώρα είναι οκ (τουλάχιστον έτσι φαίνεται)!

καλημέρα, εδώ έχει ήλιο ακόμη και ελαφρό αεράκι....οπότε θα βογκήξει η προβατίνα το μεσημέρι....το καλύτερο θα είναι να πιάσει βροχή το απόγευμα.

Στα γύρω γύρω της Πάρνηθας πάντως ρίχνει κανονικά. Βγήκα για ποδήλατο, αλλά μία που έφτασα, μία που έκανα μεταβολή και γύρισα...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλά μαστορέματα στη σχάρα!!

Είπα να βάλω υγρό για τα παρμπρίζ στο αμάξι και από απροσεξία/βιασύνη το έριξα στο δοχείο για το αντιψυκτικό...!
#SundayFunday...

Γειά σου Σώτο με τα ιδιαίτερα μαστορέματα σου.
Όλα αυτά θα τα περάσεις μόνος από την πλάνη κ τον ταινιολειαντήρα ή θα σε βοηθήσει κ ο καρχαριάκιας?

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γεια σου ρε Σωτηρη μαστορα!!!!
χε χε ήταν ωραία η προβατίνα...θεός χωρέστην...

Καλημέρα και καλά μαστορέματα στη σχάρα!!

Είπα να βάλω υγρό για τα παρμπρίζ στο αμάξι και από απροσεξία/βιασύνη το έριξα στο δοχείο για το αντιψυκτικό...!
#SundayFunday...
μιά χαρά δεν υπάρχει πρόβλημα...απλά αραίωσε λίγο το αντιψυκτικό...

Γειά σου Σώτο με τα ιδιαίτερα μαστορέματα σου.
Όλα αυτά θα τα περάσεις μόνος από την πλάνη κ τον ταινιολειαντήρα ή θα σε βοηθήσει κ ο καρχαριάκιας?
η καλύτερη πλάνη τα δόντια του καρχαρία χε χε χε

Η καμπύλη της ευημερίας του Σώτου πάει πολύ καλά!!! :)
άστα Νίκο η καμπύλη έγινε κανονική καμπύλη ....σε λίγο δεν θα τα βλέπουμε...

πωπω μεχρι εδω εφτασε το τσικνισμα!!! Παντα τετοια!!

Πατριωτακι τι κανεις στην ξενιτια Κυριακατικα? :))
όντως Μιχάλη είχε αεράκι και έβγαζε πολύ καπνό πάνω μου...αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε....