Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πηγα σημετα στον γερμανο να πληρωσω εναν λογαριασμο και μου ειπαν οτι με 10 + στο παρων παγιο θαεχω 600 λεπτα προς ολους και ενα samsung galaxi s8 .εκανα το προγραμμα (το κινητο θα το παρω τηντριτη) αλλα φυσικα η συσκευη δεν με ενδιαφερει .προς τους γνωστες της τεχνολογια ποσο θα μπορουσα να το πουλησω και που σφραγισμενο οπως ειναι ωστε να παρω κανενα εργαλειο ;

H τιμη στα σκρουτζομαγαζα αρχιζει απο 580. Νομιζω οτι γυρω στα 500-550 θα ειναι ευκαιρια, σαν σφραγισμενο και απο τον Γερμανο.

Αν ειχε θεση για 2 καρτες sim, θα σκεφτομουν να το ανταλλασα με ισοποσης αξιας 10βολτα bosch η/και αλλα εργαλεια:)))

Κορυφαιο κινητο ομως, δε χορταινεις να βλεπεις την οθονη!!

Thanks μιχαλη για τις πληροφοριες αλλα τα κινητα δεν μου κανουν κλικ.μου αρκει κατι απλο απλα να κανω την δουλεια μου.

25 στην αρχη μου ειπαν επιδοτηση 90 πηρα στην κοσμοτε να διακοψω το συμβολαιο γιατι πριν κανα μηνα μου ειχαν πει 170 επιδοτηση εως 20 ιουνη και σημερα 90 .και τους ειπα εμμεσος πλην σαφως αναξιοπιστους και μου προτεινα να ανανεωσω με το s8 απλα στο συμβολαιο θα εχω παγιο 35

Καλό απόγευμα και από μένα. Μόλις επέστρεψα από την Αερολέσχη μας όπου τελείωσε ένα υπέροχο αεροπορικό διήμερο από πανελλήνιο αγώνα υπερελαφρών αεροπλάνων που είχαμε. Θα βάλω κάποια στιγμή φώτο και βίντεο, αφού πρώτα επισκευάσω το pc που χτύπησε σκληρό.

Καλησπέραααα, πείτε ρε παιδιά καμια συμβουλή πως καμουφλάρουμε τον τροχό μπαταρίας και το καρφωτικό του Lidl ώστε να μην τα πάρει πρέφα η γυναίκα.. :slapface: