Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σας παίδες!

Εγώ πάντως έβαλα το κλιματιστικό να ανάψει στο σπίτι από τις 12 ώστε να είμαι ΟΚ στις 15.30 που θα γυρίσω.

FLIR00004444444_zpsreutpqjr.jpg
[/URL][/IMG]

68,4 Πώς κάθονται πάνω???:damnyou:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να το δει κανας επαγγελματιας με παρκσιδε να φρικαρει, κρυψτο!:fahne90:

Αν δω επαγγελματία με Parkside δεν τον παίρνω για δουλειά! :p

Συνάδελφος σου πόντιος ήρθε για ηλεκτρολογική εγκατάσταση με ένα παλιό 36βολτο περιστροφικό πιστολέτο Bosch.
Μάστορας με τα όλα του!

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάπου είχα ποστάρει κάτι φώτο από δουλειές "επαγγελματία" με λιντλ. Δυστυχώς σήμερα όλο Κ περισσότεροι τέτοιοι ξεπεταγωνται.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτο ειναι λιγο σχετικο (αναμενομενο) και εξαρταται και απο την λειτουργια/χρηση.
πχ ο καλυτερος ηλεκτρολογος αυτοκινητων στην περιοχη μου χρησιμοποιει κατσαβιδι 7,2V μπαταριας lidl. δεν με πειραξε καθολου. Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι το Bosch με μπαταριες νικελιου τα εφτυσε απο γεραματα, γιατι να παρει κατι διαφορετικο και να χρειαστει να μετακυλησει το επιπλεον κοστος στον πελατη?
Αλλα να δω μαστορα με πνευματικο πιστολετο einhell που θα ερθει να μου σπασει ενα στηθαιο, ναι δεν θα μου καλοφαινοτανε.

αυτο ειναι λιγο σχετικο (αναμενομενο) και εξαρταται και απο την λειτουργια/χρηση.
πχ ο καλυτερος ηλεκτρολογος αυτοκινητων στην περιοχη μου χρησιμοποιει κατσαβιδι 7,2V μπαταριας lidl. δεν με πειραξε καθολου. Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι το Bosch με μπαταριες νικελιου τα εφτυσε απο γεραματα, γιατι να παρει κατι διαφορετικο και να χρειαστει να μετακυλησει το επιπλεον κοστος στον πελατη?
Αλλα να δω μαστορα με πνευματικο πιστολετο einhell που θα ερθει να μου σπασει ενα στηθαιο, ναι δεν θα μου καλοφαινοτανε.

Εννοείται αυτό που λες.
Δεν μιλάμε για ένα απλό κατσαβίδι!

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

εμένα πάντως ο μάστορας που θα έρθει να φτιάξει κάτι...ειλικρινά...δεν με ενδιαφέρει με τι θα εργαστεί...απλά θέλω να είμαι από πάνω του να μην τον αφήνω να "κουκουλώνει" θέματα...

τώρα εάν θέλει να σπάσει ένα τοιχίο με βαριά και βελόνι σε 1 μήνα ή με το καλύτερο πνευματικό σε 1 μέρα ή με του λίντλ σε 4 μέρες ή με εσκαφέα σε 5 λεπτά....ποσώς με ενδιαφέρει...εγώ το έργο πληρώνω όχι το μέσο που θα γίνει....

Εμενα παντως οταν μου περασαν το aircondition με σκαπτικο parkside ανοιξαν την τρυπα στον τοιχο και με parkside βιδωσαν την βαση της εσωτερικης μοναδας. Το βαλιστακι που ειχαν μαζι τους και εγραφε dewalt ειχε μονο αναλωσιμα ( μυτες καλεμια κλπ ).

Εγώ πάντως που έβαλα μόνος μου το 18αρι Toyotomi στο σαλόνι χρειάστηκα κ φίρματα κ τσιπάτα εργαλεία. Όταν τελείωσα κ έπινα την μπύρα μου δεν με χάλασε τίποτα.
Την ίδια ακριβώς συνταγή θα ακολουθήσω στην αλλαγή του ηλιακού που περιμένω.
Εμένα αυτό που θα με χάλαγε είναι το να βάλω μάστορα στο σπίτι κ να μην το φτιάξω μόνος μου κάτι που "το έχω".
Είμαι του γιατρού μάλλον.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ πάντως που έβαλα μόνος μου το 18αρι Toyotomi στο σαλόνι χρειάστηκα κ φίρματα κ τσιπάτα εργαλεία. Όταν τελείωσα κ έπινα την μπύρα μου δεν με χάλασε τίποτα.
Την ίδια ακριβώς συνταγή θα ακολουθήσω στην αλλαγή του ηλιακού που περιμένω.
Εμένα αυτό που θα με χάλαγε είναι το να βάλω μάστορα στο σπίτι κ να μην το φτιάξω μόνος μου κάτι που "το έχω".
Είμαι του γιατρού μάλλον.

Το έχουμε ξαναπεί το παραπάνω..Πολλές φορές το να πάρεις ένα εργαλείο, που δεν έχεις, για να κάνεις μια δουλειά, μπορεί να κάνεις και απόσβεση με την πρώτη χρήση από ότι αν φώναζες ένα επαγγελματία (και σου μένει και το εργαλείο).

Δυστυχώς στις μέρες μας, οι περισσότεροι μάστοροι σε ¨κόβουν¨ και σου λένε μια τιμή που θα τους έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή -πόσα μου λείπουν;- -τόσα- μπαμ!

Είναι λίγοι πλέον οι επαγγελματίες που χαίρεσαι να σου κάνουν μια δουλειά όπως θα την "έκανες" εσύ, αν καταλαβένετε τι εννοω.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν 3 χρόνια έναν τύπο που ήρθε να μου βάλει ένα A/C ο οποίος κούρμπαρε τις σωλήνες με... το γόνατο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και εμένα παιδιά το air condition μου το έβαλε μάστορας με κρουστικος Parkside 18v και σκαπτικο einhell,θα το έβαζα μόνος μου αλλά δεν είχα το εργαλείο για τους χαλκοσωληνες και φοβόμουνα μην κανω πατάτα Γιατί πρώτη φορά θα εβαζα