Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κωστα ποσταρε καμιά φώτο από κανένα εργαλείο , από αυτά που έχει στη blue lake..

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κωστα ποσταρε καμιά φώτο από κανένα εργαλείο , από αυτά που έχει στη blue lake..

Έλα εδώ για test drive.

Δεν είμαι απέναντι, άλλα Κ να ήμουν, συνήθως έχω τα δικά μου εργαλεία μαζί. . Τώρα θα μου πεις -και δίκιο θα έχεις- "Πας στο Άργος με το πεπόνι σου;;; "

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

For Vrass! or Weather1967 ....................
Κώστα, τώρα το πήρα χαμπάρι. Πολύ καλός συνδυασμός, θα το τροποποιήσω λίγο ως σχέδιο για να χωρέσει στην προξξονίτσα και θα το δοκιμάσω.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα, τώρα το πήρα χαμπάρι. Πολύ καλός συνδυασμός, θα το τροποποιήσω λίγο ως σχέδιο για να χωρέσει στην προξξονίτσα και θα το δοκιμάσω.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποτέ δεν είναι αργά ..........................! :flipout:

Πηραμε και λιγη Εθνικη χαρα! Συγχαρητηρια στα παληκαρακια της Εθνικης Νεων Μπασκετ!!

Πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Νέων!

koupell708.jpg

Καλημέρα σέ όλους καί καλή εβδομάδα.
Μπράβο στήν ομάδα νέων τού μπάσκετ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά τι έκανα χθες το βράδυ δεν κατάλαβα, ενώ είχα την εντύπωση ότι έγραψα στο " τι μαστορεψαμε" πως βρέθηκε στο μεγάλες κατασκευές; Είναι μαρτύριο να ανεβάζεις φωτογραφίες από το κινητό και μάλιστα κινεζικό. Μάλλον θα πρέπει να πάω για αλλαγή και σκέφτομαι αυτό που είχε συζητηθεί τελευταία, το redmi note 4που έχει πολύ καλές κριτικές.

Καλημερα συναδελφοι!

Παυλο η αναρτηση σου μεταφερθηκε στις μεγαλες κατασκευες απο ξυλο καθως εκει ταιριαζει περισσοτερο.