Καλημερα σε ολα τα παιδια ( ψυχη αλλα και σωματι), και Χρονια Πολλα. Να βοηθησει η Μεγαλοχαρη και να δωσει φωτιση, να σωθουμε απο τους......εαυτους μας.
Οι εορταζοντες να χαιρονται την ονομαστικη τους εορτη και να εχουν Χρονια Καλα, αυτοι και οι αγαπημενοι τους.
Ο Κωστης προς τερψιν και αγαλιαση δικη μας εχει μετατρεψει το καφενειο σε "τι παραλαβαμε σήμερα".
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το "παρακανε λιγο" με τις τελευταιες του "περιστροφικες δημιουργιες", αλλα μερα που ειναι "τον σχωρνάμε".
Τωρα εγω βρε συ τι να ποσταρω; Τις μπριζολες; Ειναι σαν να φοτογραφιζεις την νταλικα που παραλαμβανεις επαγγελματικη κορδελα + ξεχονδιστηρα πλανη + σιλο με αναροφηση και εγω να βαζω ενα κουτι LIN-LIN 3X20.
Με το καλο Κυριακο να ερθει το τελος της εβδομαδας, και οι εβδομαδες της αδειας σου να σουν φανουν χρονια(τοσο καλα να περασεις).
Για τον Μιχαλη, τα ειπε ολα ο Νικολας, αν και θα ηθελα να ειμαι εκει ενα χειμωνα για να δω "τι δοντια εχει" αυτη η τοση ομορφια.
Σωτηρη και εγω χρονια εχω να παω Λευκαδα αλλα η "γεροντικη αννοια" (????) εχει επιδρασει σε αυτη τη μνημη.
Βεβαια θυμαμε ενα φιλο του πατερα μου, τον Αριστοτελη, που μας ειχε φιλοξενησει σε ενα ωραιο σπιτι και την εγγονουλα του την Αθηνα που παιζαμε στην παραλια.
(Βρε ΟΥΣΤ αρχιψευταρε!!!! Μπαν στον cbf)