Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Της μελαμινης το καγκελο. Ντουλαπια για κουζινα κανεις;
Βλεπω εχει γινει ωραια δουλεια, ταιριαξες και τα νερα απο τα κομματια της μελαμινης στα φυλλα των ντουλαπιων.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειναι κουζινα. Θα το δειτε σε καμια βδομαδα πιστευω οταν τελειωσω.

Ομορφιές Νεκτ.

Θενκια

πολυ ωραια η πατμος!!!περσι ημουν!στην βαγια αν θυμαμαι καλα το μερος εχει ενα ωραιο μαγαζι για πρωινο και γλυκο!

Πανέμορφη η Πάτμος, μαγικό νησάκι.
Δυστυχώς στο λιμάνι τώρα περιμένοντας το πλοίο για επιστροφή στον Πειραιά.
Άντε να έρθει η επόμενη Παρασκευή να αρχίσει η αδεια μου.

Καλημερα και καλη βδομαδα. Απο τις τελευτεςς του καλοκαιριου...
Πως περναει ετσι ο καιρος, τι θα γινει με τη παρτη μας.

πρώτη φορά πήγα στον Αγ. Νικήτα πριν από 30 χρόνια ...πριν γίνει πλαζ κλπ....τότε σε όλη αυτή την τεράστια παραλία ήμασταν 5-6 ζευγάρια...είναι πανέμορφα, όπως και όλη η Λευκάδα, 5 καλοκαίρια πέρασα στο νησί....

Ετοιμασία μέχρι αργά ....μεζέδων για αύριο.
Έφτιαξα κ στον "τόρνο" έναν μεζέ 4,6 μ. Καλή αυριανή να έχουμε.

πρώτη φορά πήγα στον Αγ. Νικήτα πριν από 30 χρόνια ...πριν γίνει πλαζ κλπ....τότε σε όλη αυτή την τεράστια παραλία ήμασταν 5-6 ζευγάρια...είναι πανέμορφα, όπως και όλη η Λευκάδα, 5 καλοκαίρια πέρασα στο νησί....

Τώρα Σωτήρη δεν βρίσκεις να παρκάρεις σε ακτίνα 1 km. Χαμός παντού από κόσμο.

Xρονια πολλα πατριωτακι!

Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους μας σημερα της Παναγιας. Ξενυχτι χτες μεχρι πρωιας στο πανηγυρι του χωριου :))

Χρονια πολλα στους Παναγιωτηδες, Mαριες και Δεσποινες!

Παναγιωτη (panava) και Πανοι - panosk82, panoss1, panosX - all the best!

Τώρα Σωτήρη δεν βρίσκεις να παρκάρεις σε ακτίνα 1 km. Χαμός παντού από κόσμο.

τότε Κώστα υπήρχε ένας χωματόδρομος που σε οδηγούσε μέχρι την παραλία, τσίμα τσίμα ένα αμάξι χωρούσε.
όλα αυτά τα μαγαζιά ξενοδοχεία, σπίτια που βγάλανε άδεια και χτίσανε πάνω στην θάλασσα έλειπαν.....μόνο μία καντίνα υπήρχε για να σου δίνει λίγο νερό και καφέ, για να μην τρέχεις στο χωριό. Ο καντινιέρης μετά από καμιά δεκαριά χρόνια έφτιαξε το πρώτο μαγαζί και μπήκαν οι πρώτες ομπρέλες...κάπου εκεί σταμάτησα να επισκέπτομαι το νησί.
Στο σημείο που έχεις βγάλει την φώτο, υπήρχε γκρεμός και οι ριψοκίνδυνοι έπεφταν με αλεξίπτωτο και έκαναν πέρα δώθε την παραλία μέχρι να προσγειωθούν.
στα δεξιά της παραλίας, εκεί κοντά στον μεγάλο βράχο με την φυσική σπηλιά, ήταν ο χώρος των γυμνιστών για καμιά 50ρια μέτρα.

Όταν είχα πρωτοπάει εκεί, είχα μαγευτεί από την φυσικότητα του τοπίου, τα πεντακάθαρα, κρύα και βαθιά νερά και τον λίγο κόσμο που είχε (στύλ Αδάμ και Εύας)....είχα ρωτήσει τους ντόπιους γιατί δεν πάνε εκεί αλλά την σνόμπαραν σαν πολύ μακρινή παραλία και πολύ έρημη, προτιμούσαν να πηγαίνουν μέσα στον Αγ. Νικήτα και να κολυμπάνε σε 20μ παραλία 100 άτομα....

Μένω στο χωριό Εγκλουβή με απίστευτες εικόνες να ξετυλίγονται εμπρός μου καθημερινά κ που κάποια στιγμή ίσως θα μοιραστώ μαζί σας.
Η Ελλάδα μας είναι κ παραμένει πανέμορφη.
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους.

να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τις ονομαστές φακές εγκλουβής....ίσως τις καλύτερες της Ελλάδας και να σου πει καμιά γιαγιά τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος.

καλά να περνάς!

Καλημερα σε ολα τα παιδια ( ψυχη αλλα και σωματι), και Χρονια Πολλα. Να βοηθησει η Μεγαλοχαρη και να δωσει φωτιση, να σωθουμε απο τους......εαυτους μας.

Οι εορταζοντες να χαιρονται την ονομαστικη τους εορτη και να εχουν Χρονια Καλα, αυτοι και οι αγαπημενοι τους.

Ο Κωστης προς τερψιν και αγαλιαση δικη μας εχει μετατρεψει το καφενειο σε "τι παραλαβαμε σήμερα".
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το "παρακανε λιγο" με τις τελευταιες του "περιστροφικες δημιουργιες", αλλα μερα που ειναι "τον σχωρνάμε".
Τωρα εγω βρε συ τι να ποσταρω; Τις μπριζολες; Ειναι σαν να φοτογραφιζεις την νταλικα που παραλαμβανεις επαγγελματικη κορδελα + ξεχονδιστηρα πλανη + σιλο με αναροφηση και εγω να βαζω ενα κουτι LIN-LIN 3X20.

Με το καλο Κυριακο να ερθει το τελος της εβδομαδας, και οι εβδομαδες της αδειας σου να σουν φανουν χρονια(τοσο καλα να περασεις).

Για τον Μιχαλη, τα ειπε ολα ο Νικολας, αν και θα ηθελα να ειμαι εκει ενα χειμωνα για να δω "τι δοντια εχει" αυτη η τοση ομορφια.

Σωτηρη και εγω χρονια εχω να παω Λευκαδα αλλα η "γεροντικη αννοια" (????) εχει επιδρασει σε αυτη τη μνημη.

Βεβαια θυμαμε ενα φιλο του πατερα μου, τον Αριστοτελη, που μας ειχε φιλοξενησει σε ενα ωραιο σπιτι και την εγγονουλα του την Αθηνα που παιζαμε στην παραλια.
(Βρε ΟΥΣΤ αρχιψευταρε!!!! Μπαν στον cbf)

Μεγάλη μέρα σήμερα
Χρόνια πολλά Avclub,χρόνια πολλά στούς απανταχού Ελληνες μέ υγεία.
Κώστα ωραία πράγματα,πάντα νά περνάς έτσι.

Μαστορια ανα την Ελλαδα, υπομονη και παλι με χρονια με καιρους....
Χρονια πολλα στους εορταζοντες Παναγιωτηδες, Μαριες δεν εχουνε εδω ουτε παρθενες...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και καλά να περνάτε όλοι, όπου κι αν είστε. τελευταία μέρα στην χίο το απόγευμα αναχωρώ για τα βόρεια. τρεις βδομάδες πότε πέρασαν ούτε που το κατάλαβα.