Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Α! Αν είναι έτσι δεν φταίω εγώ η Wikipedia φταίει !!! Δέχεται πάντως αλλαγές.
Να σαι καλά για το κείμενο που ανέβασες για να μας ενημερώσεις.

Τα φώτα σας..

Σε Πετρελαιοκινητήρα-γεννήτρια η δεξαμενή 4λιτρων έπαθε διάβρωση και χρειάζεται να την αλλάξω, ψάχνω να βρω πλαστική δεξαμενή έτσι ώστε να την τοποθετήσω ψηλότερα από την γεννήτρια και να τροφοδοτεί με πετρέλαιο τον κινητήρα. μου είπανε ότι στην Αθηνάς υπάρχουν καταστήματα με πλαστικές δεξαμενές που να μπορούν να συνδέθει σωληνάκι...ξέρει κάποιος κάποιο κατάστημα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Κώστα δεν ανέβασα κανένα κείμενο.Θέλω να πω δεν είναι copy-paste από κάπου.
Δεν θυμάμαι από που έχω την πληροφορία.Ίσως απ`το βιβλίο του Νατσούλη "Λέξεις και φράσεις παροιμιώδεις";Από κάποιο άλλο αντίστοιχο;Δεν το θυμάμαι.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα δεν ανέβασα κανένα κείμενο.Θέλω να πω δεν είναι copy-paste από κάπου.
Δεν θυμάμαι από που έχω την πληροφορία.Ίσως απ`το βιβλίο του Νατσούλη "Λέξεις και φράσεις παροιμιώδεις";Από κάποιο άλλο αντίστοιχο;Δεν το θυμάμαι.

Το ίδιο λέμε μωρέ, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ίσως θα πρέπει να βρούμε κάποιον από το forum να είχε συγγενή παλιό τσαγκάρη για να μάθουμε περισσότερα.

Καλημέρα σέ όλους.
Καλά νά περνάς Κυριάκο.

Καλημέρααααααα!!!!

Νικόλα καλό υπόλοιπο,αισθητή η απουσία σου. -bye-

Τι δέκα το καλό!

Σας θυμίζει κάτι?

Καί βέβαια τά 50 πρόσφατα (άν δέν κάνω λάθος) πλατανόφυλλα τού Νικόλα στήν καφετέρια.

Last edited:
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα παίδες!

Καλημερα Νικο καλο υπολοιπο.
Καλημερα Κωστα, καλημερα σε ολο το team.
Επειδη ξεχασα την φωτογραφικη, για να παρετε μια ιδεα τι επαιξε με την Ζαφειρω, ειναι περιπου οπως τα δειχνει το παρακατω βιντεο.
Στην ουσια συνδεεις καποιες απο τις λειτουργιες της ECU και προσομοιαζεις ανοιγμα - κλεισιμο διακοπτη περιπου 14500 φορες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.