Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Θα το κανουμε την Κυριακη. https://www.google.gr/maps/place/ΜΠ...0x73363897eb04a46d!8m2!3d38.036209!4d23.82721
Ελεγα μηπως το κανουμε το απογευμα κατα τις 5 για να μπορεσει και ο Κωστας. Αλλιως το κανουμε στις 11:30 το πρωι.
Κωστα (vrass), μπορεις το πρωι εσυ?

(Δυστυχως τα τρυπανια δεν εχουν ερθει ακομα, ηταν να ερχοντουσαν απο προχθες. Μoνο τα pushpads και ενας μετρητης φουτερ του Δημητρη εχουν ερθει.)

Θελετε να το κανουμε μεσοβδομαδα για να ερθουν και τα υπολοιπα πραγματα?

Τα τρυπανακια τα εχουμε για με τον Μπαμπη και τον Αντωνη.

Τα pushblocks για τον Κυριακο, τον Δημητρη και τον Κωστα.

Οτι θελετε παιδια. Εγω θα ειμαι εδω μεχρι την επομενη τεταρτη βραδυ- μετα φευγω για ΠΠΣΚ.

Θα το κανουμε την Κυριακη. https://www.google.gr/maps/place/ΜΠ...0x73363897eb04a46d!8m2!3d38.036209!4d23.82721
Ελεγα μηπως το κανουμε το απογευμα κατα τις 5 για να μπορεσει και ο Κωστας. Αλλιως το κανουμε στις 11:30 το πρωι.
Κωστα (vrass), μπορεις το πρωι εσυ?

(Δυστυχως τα τρυπανια δεν εχουν ερθει ακομα, ηταν να ερχοντουσαν απο προχθες. Μoνο τα pushpads και ενας μετρητης φουτερ του Δημητρη εχουν ερθει.)

Καί χρειαζόμουν έναν μετρητή γιά φούτερ τώρα που θα δροσίσει καί θά γίνουν "in" νά βλέπω θερμοκρασία βάμβακος,ο δαίμων τού τυπογραφείου χτύπησε Μιχάλη. :flipout::ernaehrung004:

Μήπως η παρέα προτιμάει Σάββατο απόγευμα - Βράδυ ? εγώ είμαι μέσα πάντος Σάββατο-Κυριακή

Θελετε να το κανουμε μεσοβδομαδα για να ερθουν και τα υπολοιπα πραγματα?

Μεσοβδόμαδα απόγευμα θά έχει κίνηση αφενός,δέν είναι γιά πολλές-πολλές μετακινήσεις,καλύτερα ΣαββατοΚύριακο πού λόγο "τά φάγαμε όλα τό καλοκαίρι" αυτόν τόν μήνα κάθονται οί περισσότεροι σπίτι,καί αφετέρου καθημερινή πολλοί θά δουλεύουν.

Last edited:
Ωραια παμε για κυριακη πρωι λοιπον καθως και εγω εχω κλεισει απο τεταρτη και μετα υποχρεωσεις συν ενα ΣΚ Χιο.

Μετα το καφεδακι ειπαμε με τον Βασιλη να παμε για φαγητο στην Βοσκοπουλα στο Γαλατσι!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλό μεσημέρι απ´ τον Ταύγετο!

Μπάμπη στην αρχή νόμισα ότι έφτιαξες καμιά περίεργη πέργκολα στον Ταΰγετο λόγω ειδικότητος .... με την δεύτερη ματιά είδα ότι είναι πάνελ.

Καλησπέρα, τώρα μπήκα και είδα τα μνήματα, είχε πέσει λίγη δουλειά στο μαγαζί.
Εγώ δεν θα μπορέσω το πρωί της Κυριακής δυστυχώς. Θα επικοινωνήσουμε τον Μιχάλη για να βρεθούμε κατ'ιδιαν κάποια άλλη στιγμή.
Θα τα πούμε σε κάποια επόμενη συνάντηση.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπάμπη στην αρχή νόμισα ότι έφτιαξες καμιά περίεργη πέργκολα στον Ταΰγετο λόγω ειδικότητος .... με την δεύτερη ματιά είδα ότι είναι πάνελ.

Πανελάκια Νικόλα με αυτόματους τράκερς...
Τι πανελάκια δηλαδή... Πανελάρες είναι.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    177 KB · Views: 100