Καλημέρα...
Κυριάκο, εδώ δες, εργαλεία που κάνουν "μπάμ".![]()
Καλημέρα...
Κυριάκο, εδώ δες, εργαλεία που κάνουν "μπάμ".![]()
Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!Θελω θελω θελω!!!!!!!!
Έχω καμία δεκαριά, οπότε ξέρωκαλά κάνεις και πετάς. Μακετόχαρτο δεν χρησιμοποίησα ποτέ επειδή είναι βαρύτερο από το depron. να προσέχεις τα ελικόπτερα γιατί είναι ζημιάρικα. έδινα κάποτε χρήματα με το τσουβάλι για επισκευές, ώσπου τα ξεφορτώθηκα και ησύχασα. έχω κρατήσει από δαύτα ένα μικρό 450άρι.
Καλημερα.
Η καλη μερα (εβδομαδα) απο το πρωι φαινεται. Εισπραξαμε τα πρωτα "σκισιματα" στο εσωτερικο του βραχιονα. Ειχα προβλεψει για χοντρο δερματινο γαντι στα χερια, αλλα με μια κινηση ματ των πισω ποδιων με εσκισε με τα νυχια.
Μιλαμε τωρα για γατα που εχει φρικαρει γιατι φοραει "βικτωριανο κολλαρο" (επιβαλεται) ,και πρεπει να της ριχνω απο 2 σταγονες διαφορετικα κολυρια ανα 8ωρο.
Καλυτερα να εφτιαχνα χελιδονοουρες με την λιμα των νυχιων.
Ο Δημητρης δοκιμασε με επιτυχια -ενδελεχες test drive επι τοπου με τα δικα του ξυλα!- το επομενο εργαλειο proxxon....
Καλημερα.
Οταν πω κατι ο "σκατ....στομος"........βρε παιδι μου. Εκτη αισθηση!!!!!!!!!!!!!!!
Κωστα ΠΓΝΠ 4ος, και θα δουμε τι θα μας ξημερωσει (οχι εγω).
Οποτε καταλαβαινετε θα απεχω λιγο παλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.