Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα σε ολουσ πολεσ ευχεσ και απο μενα στον παναγιωτη ευτυχησμενα και καλοτυχα και παντα να τα καμαρωνεισ

Καλημερα.

Να σας ζήσουν, καλότυχες και γερές να είναι Παναγιώτη

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Καλημερα σας.
Για τον καλο μας τον "καιρο" ειναι φουλ σεζον τωρα, και γι αυτο τον εχουμε χασει απο τα πρωινα, υποθετω!

Δυσκολακι, μη πληρως λειτουργικα ραφια, λογω χαμηλου υψους και μεγαλου βαθους (διαμετρου), χαραμισμα ενος πολυ ομορφου ξυλου στη βαση με τα ποδαρακια.
Αυτα για την κατασκευη του τυπου στο βιντεο.
Σαν ιδεα ειναι καλη, μενει μονο να την βελτιωσεις.

Ποιος Κυριακος;;;; Ο γνωστος;;;;;; Γενεθλια σημερα;;;;;;;;

Χρόνια Καλά !!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σας !!!

Καλα εσυ "βαρας" πρωινα νουμερα, τη νυχτα.

"Η φάμπρικα δε σταματά δουλεύει νύχτα μέρα"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρωινο και πρωτο απογευματινο μαζι!!!.
Μετα τις 2:00 μμ προσοχη στα ρευματα. Καταιγιδα βλεπω.

Ξεκινας απο αναγκη και σου μενει το "κουσουρι". Οταν εχεις στην πλατη σου περιπου 900000 km πανω σε 2 ροδες, ολο τον χρονο, Ελλαδα και Ευρωπη, ο καιρος εχει κυρια σημασια για την ασφαλεια σου. Εχω ζησει καβαλα, καταιγιδα στο οροπεδιο Νευροκοπιου, και μεσα στο δασος στο Καρα-Ντερε, πολυ δυνατους πλευρικους πανω στο Δομοκο (σταματημενα αυτοκινητα), χιονι στην Καντηλα, αλλα και στον Αθανασιο Διακο, βροχη με ορατοτητα 1 μετρο στη Λαρισα, Χριστουγεννα ομιχλη απο Αγιο Πετρο προς καταφυγιο Παρνωνα (με λασπη και λιμνες στο δασικο δρομο) και φυσικα τους υπεροχους πλευρικους απεναντι στον Αγ. Νικολαο νυχτα με τελευταιο φερυ λογω πατημενου 7ριου προς 8 στο Ριο.

Τι λαδι εχεις περασει το ρεσω;;;;;;; Τρελλα αυτη η μυρωδια. Μολις τραβηξει πληρως και "του ριξω ενα Diabolic" θα μου το περασεις ενα 2ο χερι;

Cbfdim στο είπα & από κοντά την έχεις φιλοσοφήσει όμορφα την ζωή & πολλά μπράβο σου.

.....δεν έχει σχέση ο Diabolic με αυτά τα .....αιθέρια έλαια. Είναι αμυγδαλέλαιο από τοπικό μαγαζί στην Αγ. Ανδρέου.

Μην βιαζεσαι να συγχαρεις, παντα υπαρχει και η πισω οψη του νομισματος, και ενα τιμημα. Για μενα εσυ εχεις πιασει το νοημα της ζωης, αλλα αυτα αλλη στιγμη, αλλου.

Ελεγα εγω να το περασω ενα Diabolic ( μεχρι 3000 ντουκοχαρτο) και να στο φερω για 2 γυρο λαδι. Ετσι οπως εχεις φερει τα νερα, και με τις καμπυλες που εχεις δωσει, θα γινει "μαρμαρο".
Αμυγδαλελαιο;; Και βγαζει τετοιο αρωμα;;; Δεν το πηρα καν χαμπαρι οτι προκειται για αμυγδαλελαιο, ισως γιατι το εχω μυρισει μονο μεσα σε ιδιοκατασκευη αντικουνουπικο με βαση Bepanthol με αλλα ελαια μαζι.