Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μην βιαζεσαι να συγχαρεις, παντα υπαρχει και η πισω οψη του νομισματος, και ενα τιμημα. Για μενα εσυ εχεις πιασει το νοημα της ζωης, αλλα αυτα αλλη στιγμη, αλλου.

Ελεγα εγω να το περασω ενα Diabolic ( μεχρι 3000 ντουκοχαρτο) και να στο φερω για 2 γυρο λαδι. Ετσι οπως εχεις φερει τα νερα, και με τις καμπυλες που εχεις δωσει, θα γινει "μαρμαρο".
Αμυγδαλελαιο;; Και βγαζει τετοιο αρωμα;;; Δεν το πηρα καν χαμπαρι οτι προκειται για αμυγδαλελαιο, ισως γιατι το εχω μυρισει μονο μεσα σε ιδιοκατασκευη αντικουνουπικο με βαση Bepanthol με αλλα ελαια μαζι.

:a0210:

:a0210: Σε ευχαριστώ. Τα έχεις περάσει & τα ξέρεις. Αν & τώρα εσύ κάνεις τις πιο όμορφες ...........βάρδιες της ζωής σου.

Ναι, 25 χρόνια συνεχόμενες βάρδιες. Οι τωρινές, όμορφες, με την δική τους κούραση:grandpa: Θέλει άλλες αντοχές που σιγά σιγά χάνουμε.

Η πεθερά μου λέει πως αν ήταν η γριά να κοιτάει μωρά θα μπορούσε να γεννήσει κιόλας. :flipout:

41d209.jpg

Last edited:
Ναι καλα τωρα!!!!! Βαρατε με κι ας κλαιω!!!!!!!! Λες και δεν τα θελει ο "ποπος" σας παππουδες και γιαγιαδες!!!!!!!

Ναι, 25 χρόνια συνεχόμενες βάρδιες. Οι τωρινές, όμορφες, με την δική τους κούραση:grandpa: Θέλει άλλες αντοχές που σιγά σιγά χάνουμε.

Η πεθερά μου λέει πως αν ήταν η γριά να κοιτάει μωρά θα μπορούσε να γεννήσει κιόλας. :flipout:

Όταν με το καλό ..........."συνέλθεις", υπάρχουν & οι διαστάσεις !

Το δώρο μας το έκανε το Βέλγιο απόψε κόντρα στην Βοσνία. Για να δούμε αν θα το αξιοποιήσουμε εμείς απόψε κ την Τρίτη.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Στους 11 βαθμούς σήμερα στην Περιμετρική Πατρών από 19 που ήταν χτες το πρωί.

Καλή βάρδια Κώστα,μάζευε καί άς είναι καί ρώγες πού λέμε,σήμερα θά έχει ψυχρούλα,αλλά από αύριο ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία καί γενικά όλη τήν άλλη εβδομάδα θά έχουμε νορμάλ γιά τήν εποχή θερμοκρασίες μέγιστες 23-25 c