Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Screenshot_from_2017-10-08_10-10-50.png

Διαφωνεί κάποιος;;;

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εγκρίνω και επαυξάνω όπως λέγαμε στο στρατό.

Βρε καθίστε καλά λέμε.............

:2thumb22sup:
Παναγιώτη, τύπωσε ένα σε καλό χαρτί να το απονείμουμε στο μάστορα στα γεννέθλια του forum στο Davinci στις 20 του μήνα!

Καλημερα σας.

Την Δευτερα γινεται μια εκδηλωση απο την Bilstein, στο μουσειο αυτοκινητου στην Αθηνα. Επειδη ειναι κλειστη εκδηλωση, με συγκεκριμενο αριθμο συμετοχων οποιος μπορεσει να βρει γνωστο του, που εχει προσβαση σε προσκλησεις, θα ειναι πολυ ομορφα και ενημερωτικα.
Εγω μαλλον δεν θα προλαβω να ανεβω.
Βεβαια επειδη εχω παρει μερος σε αρκετα τετοια τεχνικα σεμιναρια και παρουσιασεις, παντα θα υπαρχουν και οι "μπαχαλακηδες" του κλαδου, που "τα ξερουν ολα" και με αποψη "τι να μου πουν εμενα τα εργοστασια", που πηγαινουν μονο για τον μπουφε, τον χαβαλε, και τα διαφημηστικα (στυλο, μπλοκακια, καπελακια).

Τωρα κατι για τα "παιδακια της γειτονιας μου". Με ενημερωσαν απο συλλογο τεχνιτων επαγγελματιων, για εκδηλωση της Makita την Παρασκευη. Επειδη το καφενειο ειναι δημοσιο, και δεν θελω μια δικη μου αναρτηση, να προσελκυσει και εκει "μπαχαλακηδες", οποιος ενδιαφερεται ας ρωτησει με προσωπικο μυνημα.

Δημητρη (Weather) εχεις email

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πλαισιο καδρο απο κορδελα με φαγωμενα δοντια, βαση μισο πριονοδισκο κολλητο στο τελαρο, περασμα με διαφανο βερνικι, φοντο αντι για την σημαια της ιαπωνιας το συμβολο του subforum, και αναφορα της κατηγοριας στον τιτλο.

Φαντασου να του "την δωσει" να συνδυασει μηχανολογια και ξυλο, τι εχουμε να δουμε!!!!!!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πλαισιο καδρο απο κορδελα με φαγωμενα δοντια, βαση μισο πριονοδισκο κολλητο στο τελαρο, περασμα με διαφανο βερνικι, φοντο αντι για την σημαια της ιαπωνιας το συμβολο του subforum, και αναφορα της κατηγοριας στον τιτλο.

Φαντασου να του "την δωσει" να συνδυασει μηχανολογια και ξυλο, τι εχουμε να δουμε!!!!!!!

Μαζί με την δόμηση των πυροτούβλων θα δείτε ................κάτι τέτοιο ! ! !
Είναι μεγάλο το μαγαζί λέμεεεεε.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μια κοντινη στο εδρανο που φαινονται οι μπιλιες στην 6η παρακαλω. Εμενα μην μου δειχνεις τετοιες φωτο αν δεν ακολουθει μακροσκελης αναλυση λειτουργειας, επι μερους μελων, αισθητηρων ελεγχου, κτλ, κτλ.
Μου διμιουργεις ψυχολογικα προβληματα.

Οταν ειπα μηχανολογια με ξυλο δεν εννοουσα τον καυστηρα για ξυλα του σπιτιου σου (χα, χα) ακριβως, αλλα εξαρτηματα μερη απλης μηχανης απο ξυλο. Κατι μεταξυ Αρχιμηδη και Λεοναρντο.

Λενητας? Υψικαμινος? Για το σπιτι μου ειναι μεγαλος μαλλον...

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

:2thumb22sup:
Παναγιώτη, τύπωσε ένα σε καλό χαρτί να το απονείμουμε στο μάστορα στα γεννέθλια του forum στο Davinci στις 20 του μήνα!

Ωραια ιδεα!!

Καλημερα συναδελφοι!

Στην γιορτη του ΑVclub στις 20 Οκτωβριου, η Gearbest κληρωνει και 2 δωρα.
Εγω παλι δυστυχως θα λειπω στη Ρουμανια εκεινες τις μερες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Καλημερα συναδελφοι!

Στην γιορτη του ΑVclub στις 20 Οκτωβριου, η Gearbest κληρωνει και 2 δωρα.
Εγω παλι δυστυχως θα λειπω στη Ρουμανια εκεινες τις μερες.

Δυστυχώς και εγώ δεν θα μπορέσω να πάω,