Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολύ ωραίο φωτορεπορτάζ Δημήτρη και όπως πάντα χαίρομαι να διαβάζω τα κείμενά σου. Νάσαι καλά

Ηταν ομορφο "ταξιδι" χαλαρωσης.
Ξεχασα να αναφερω 3 πραγματακια ακομα.

Πρωτα, κοπη μπετοβεργας με το πολυεργαλειο μπαταριας DTM 51 RTJ, με προσαρτημα το μικρο βυθιζομενο πριονακι μεταλου, ταχυτατη και με το προσαρτημα αθικτο. Στο τελος της εκδηλωσης εψαξα και βρηκα το προσαρτημα που ειχε κανει αρκετες κοπες, και το κοιταγα στα δοντια απο κοντα, να βρω σημαδια ταλαιπωριας. Τιποτα, και μου εκανε εντυπωση.

Εγινε προσπαθεια σε κοπη σιδηρου με γωνιακο τροχο μπαταριας DGA 506 ή 508, να μαγκωσει ο δισκος. Η προσπαθεια ηταν τοσο εντονη που κανονικα ο 125αρης δισκος θα επρεπε να εχει σπασει 10 φορες (2 φορες κλωτσησε και βρηκε τσιμεντο), και το "ρημαδι" δεν μαγκωνε με τιποτα.
Μετα πληροφορηθηκα, οτι εκτος απο BL μοτερ, το σβουρακι ρυθμιζει αυτοματα την ταχυτητα αναλογα με το φορτιο, αλλα και οτι εχει ενα συστημα που οταν καταλαβει οτι θα μαγκωσει, σταματαει. Οπως επισης αν βαλεις μπαταρια επανω με ανοιχτο διακοπτη, δεν ενεργοποιειται.

Ειδα (οχι ζωντανα) στον καταλογο που μου εδωσαν ενα μπουφαν με ενσωματωμενο βεντιλατερ-ανεμιστηρακι, για καταστασεις που πρεπει να φορας μπουφαν και ταυτοχρονα να δουλευεις και να μην ιδρωνεις.

Τελος στεναχωρησε ακομα μια φορα, που η χωρα μου δεν εχει κατι να προσελκυσει, ενα εργοστασιο σαν τη Μακιτα, πραγμα που εχει κανει η γειτονικη Ρουμανια. Δεν εννοω σκλαβους για εργατες, και πε...θυλαζοντες πολιτικους, αλλα εκεινο το κατι που ειχε η El Greco, οταν κατασκευαζε το "μικρο μου πονυ" καλυτερα απο την Hasbro, και εκανε και εξαγωγες.

Τι θεμα ειχε ο φρακτης, να παω να κανω ειδικο τεστ την Τριτη; Σε κοπη φιλετο 15 mm απο στραβοσκεβρωμενο παλλετοξυλο (σε επικινδυνο σημειο για το πριονι) βγηκε ολοισια. Δεν θυμομουν να ειχε υποθει κατι, ωστε να το τσεκαρω, αλλα και να ρωτησω τα παιδια που ειχαν κατεβει απο την Μακιτα.

Καλημέρα
Για τον φίλο Δημήτρη και για την πολύτιμη συμβουλή που μου έδωσε το καλοκαιρι
41b1945ade8a14b60d942837cc215303.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Τι θεμα ειχε ο φρακτης, να παω να κανω ειδικο τεστ την Τριτη; Σε κοπη φιλετο 15 mm απο στραβοσκεβρωμενο παλλετοξυλο (σε επικινδυνο σημειο για το πριονι) βγηκε ολοισια. Δεν θυμομουν να ειχε υποθει κατι, ωστε να το τσεκαρω, αλλα και να ρωτησω τα παιδια που ειχαν κατεβει απο την Μακιτα.

Δημήτρη πολλοί χρήστες στο youtube είχαν εκφράσει παράπονα για τον μονής στήριξης φράκτη.