Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κάνει μεγάλη σπατάλη όμως.
Εγώ θα έβαζα χαρτοταινία & θα γλύτωνα πολύ από το τρίψιμο & την σκόνη.

θα πρέπει να περισεύει πάντα γιατί ένα μέρος από την ρητίνη την αποροφά το ξύλο οπότε για να μην χρειάζεται να συμπληρώνεις συνέχεια ρίχνεις λίγη παραπάνω.

Κι εγώ χθές το βράδυ το έβλεπα, πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια του CL.

θα πρέπει να περισεύει πάντα γιατί ένα μέρος από την ρητίνη την αποροφά το ξύλο οπότε για να μην χρειάζεται να συμπληρώνεις συνέχεια ρίχνεις λίγη παραπάνω.

Αυτά είναι οι μικρολεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά κι εκεί που την πατάνε οι αρχάριοι.
Ετοίμασα κάτι χθές για δοκιμή και περιμένω να στεγνώσει, κάποιο δαχτυλιδάκι, και σήμερα που πήγα να δω πως πάει το στέγνωμα είδα οτι το υλικό είχε υποχωρήσει. Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά, οριακά τη γλύτωσα.

Καλησπέρα σε όλους μετά απο καιρό !!!!
Σας ''χρωστάω '' μια παρουσίαση της μικρής κορδέλας καθώς και του LASER (68 τελικά στα ελτα χαράτσι ) , δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί μου χάλασε ο υπολογιστής και προχθές αγόρασα άλλον.
Μια ερώτηση : επειδή έχασα όλους τους ''σελιδοδείκτες '' για θυμίστε μου σε πιο site που το έχει και παιδί απο το φόρουμ ανεβάζουμε φωτογραφίες ?

Βραδυνη εξορμηση
51f919f7920f5f5a8007ec2da9d692dc.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Wheather1967 θα το φτιάξεις ή να το βάλω μπροστά ?
Στο site του δίνει κ το free plan σε pdf.

Αφού ήδη τό φτιάχνεις,καί αύριο μετά τήν δουλειά θά τό περάσεις λάδι καί θά τό παρουσιάσεις στό ανάλογο νήμα :flipout:

Θά τό φτιάξω αλλά λίγο αργότερα λόγο πού είμαι κάπως πιεσμένος αυτές τίς μέρες,πάντος ευχαριστώ πού τό ανακάλυψες καί μέ θυμήθηκες,καί είναι τού γούστου μου. :a0210: