Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναι, απο το καλοκαιρι, και οι δυο τους ταξιδευουν τωρα!

καλές θάλασσες να έχουν Μιχάλη τα παιδιά σου αλλά και όλοι όσοι ταξιδεύουν. Ρε άν δεν είσαι θαλασσινός δεν τόχεις, και μόνο που είπες κάτι για Αυστραλία και Νεα Γουινεα μ έπιασε σφίξιμο.

Ο αι Νικολασ φυλακασ τουσ Μηχαλη κατι τετοιεσ θαλασσεσ γαληνιεσ ημουν στην πρυμνη με το ραδιο παρεα και το μυαλο να ταξιδευει στο νησι και στην μανα που με περιμενε εκει

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Περιμενω ενα δεμα απο Amazon.co.uk (τις λαμες OLSON για την σεγα) και μου ηρθε ενα mail απο μια εταιρια iss.gr που λεει οτι παρελαβε το δεμα και το προωθησε στο ταχυδρομειο Τριπολης.
Δεν μου εχει ξανατυχει αυτο.
Πλεον οι Αγγλοι θα στελνουν δεματα με ιδιωτικη εταιρια και οχι απ' ευθειας στα ΕΛΤΑ?

Ναι μου εχει ξανατυχει 2-3 φορες και αρχισε να συμβαινει το τελευταιο εξαμηνο.
Και γω σημερα ελαβα email απο την ιδια εταιρεια οτι το δεμα μου πηγε στα ΕΛΤΑ.

Καλές θάλασσες σε όλους τους ναυτικούς μας!

Η φωτογραφία είναι πράγματι υπέροχη.

Μόλις άκουσα για Αυστραλία/Γουϊνέα με έπιασε ένας νόστος για τα άγνωστα μέρη.

Τελικά οι Έλληνες έχουμε μέσα μας τον Οδυσσέα και παρότι αγαπάμε το σπίτι μας, το ίδιο αγαπάμε την θάλασσα και τα μακρινά ταξίδια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Περιμενω ενα δεμα απο Amazon.co.uk (τις λαμες OLSON για την σεγα) και μου ηρθε ενα mail απο μια εταιρια iss.gr που λεει οτι παρελαβε το δεμα και το προωθησε στο ταχυδρομειο Τριπολης.
Πλεον οι Αγγλοι θα στελνουν δεματα με ιδιωτικη εταιρια και οχι απ' ευθειας στα ΕΛΤΑ?

εγώ παρέλαβα εχθές από την axminster μέσω acs.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

To Amazon Uk στέλνει με την i-parcel, θυγατρική της UPS. Σου δίνει δικό της tracking number όταν κάνεις tracking της παραγγελίας από το site τους και όταν φτάσει Ελλάδα το παραδίνουν στα ΕΛΤΑ.

Μιχαλη, ζηλευω αυτους που κανουν ταξιδια! Δεν ειναι ευκολο οταν συνδιαζονται με τη δουλεια, το αντιθετο. Αλλα αυτη η δυνατοτητα να βλεπεις εικονες απο ολη την υφηλιο με συναρπαζει.
Καλη υπομονη να εχεις και καλα ταξιδια στα παιδια σου!