Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κι από εμένα.

Μετακομίζω (για να μη χωρίσω, μεταξύ άλλων χαχαχα). Η διαδικασία θα είναι μακρά, κοστοβόρα κι επίπονη, ειδικά αφού το σπίτι θα πρέπει να εξοπλιστεί σχεδόν πλήρως από την αρχή. Το καλό, πλέον θα πηγαίνω στη δουλειά με τα πόδια (αντί να κάνω 120 χλμ + 4 διελεύσεις ΑΟ/μέρα).

Θα καταγράψω ό,τι κατασκευές χρειαστούν και θα τις παρουσιάσω εδώ, εν καιρώ.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς εις απαξάπαντες.

Καλημέρα κι από εμένα.

Μετακομίζω (για να μη χωρίσω, μεταξύ άλλων χαχαχα). Η διαδικασία θα είναι μακρά, κοστοβόρα κι επίπονη, ειδικά αφού το σπίτι θα πρέπει να εξοπλιστεί σχεδόν πλήρως από την αρχή. Το καλό, πλέον θα πηγαίνω στη δουλειά με τα πόδια (αντί να κάνω 120 χλμ + 4 διελεύσεις ΑΟ/μέρα).

Θα καταγράψω ό,τι κατασκευές χρειαστούν και θα τις παρουσιάσω εδώ, εν καιρώ.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς εις απαξάπαντες.

Κουράγιο Νίκο!!!!
Σε ποια περιοχή πας?

Στην Πεύκη Κυριάκο, εκεί εργάζομαι πλέον.

Στα 10 λεπτά από το Ντέτσικα, αλλά κάνω πως δεν το ξέρω προς το παρόν χαχαχα...

Εγω θα εβαζα δυο η τρεις καβιλιες των 10 η 12 χιλιοστων σε καθε ποδι, ξυλοκολλα και απο δυο μεταλλικες γωνιες πλευρικα σε καθε ποδι.

Για την σωστη τοποθετηση καβιλιων θα χρειαστουν οδηγοι .

Τα ποδια του παρακατω τραπεζιου,που αποτελουν ενα Χ ,πως θα μπορουσαν να τα δεσω με την πανω επιφανεια ? (χωρις να χρησιμοποιησω ενα κομματι δοκαρι..)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1d/d7/c6/1dd7c68f32c02c25669a69c41a2b9c76.jpg
Καλημερα σε ολους.

Πρεπει να μπουν τρεις διαμηκεις δοκοι, μια που θα ενωνει τα κεντρα των δυο Χ και οι αλλες δυο στις θεσεις επαφης με το τραπεζι. Αν δεν μπουν, με τη χρηση η κατασκευη θα ξεχαρβαλωθει απο τις πλευρικες πιεσεις που θα δεχεται, και καποια στιγμη θα καταρρευσει.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk