Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Η ολη υποθεση ειναι απατη ειδικα για τις 3-4 αλυσιδες.
Το μονο που κανουν ειναι να διαφημισουν προιοντα για τα οποια εχουν 1 ή κανενα κομματι και με την προυποθεση αγορας απο το καταστημα μονο. Με αποτελεσμα να πηγαινουν για ενα λαπτοπ 100 ατομα και το κερδος του καταστηματος ειναι οτι αρκετοι απο αυτους θα αγορασουν κατι αλλο. Οταν σου λεει οτι "αυτο δεν ειναι BLACK FR αλλα εχει εκπτωση 20%" τοτε ο ασχετος το αγοραζει...σε τελικη τιμη 20% ακριβοτερη απο skroutz.
Στον Κωτσοβολο Τριπολης συγκεκριμενα το HP G250 G6 που διαφημιζει ειναι το εκεθεσιακο και ενω προχθες δεν υπηρχε στις αποθηκες αλλα ουτε σε καταστημα, σημερα εμφανιστηκε 1 στο Περιστερι. (επιστροφη ή εκθεσιακο συνεπως).
Το δευτερο κολπακι που κανουν ειναι να ανεβαζουν στο site προιοντα τα οποια την επομενη μερα εχουν εξαφανιστει ως δια μαγειας γιατι δηθεν πουληθηκαν ενω προκειτε για ενα ή και κανενα κομματι αφηνοντας ολους αυτους που σερφαρουν με την εντυπωση οτι εχασαν την μεγαλη ευκαιρια. Σκοπος και αποτελεσμα ειναι να σε ωθησουν να λειτουργησεις παρορμητικα.
Φυσικα τα κινεζικα ποντικια, τσαντες, και καλωδια των 5 ευρω που πωλουνται 10 ευρω με εκπτωση 50% υπαρχουν σε χιλιαδες.
Έτσι ακριβώς. Οι πραγματικές ευκαιρίες είναι ελάχιστες (μετριούνται στα δάχτυλα) και αφορούν προϊόντα περιορισμένου ενδιαφέροντος και ζήτησης. Τηλεοράσεις κινητά κλπ δεν το συζητάμε...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημεραααααααααααααα!!!!!

Απο αριστερά:Το μωρόμου,εγώ,Χρήστος (Crissb) προ ολίγου σε καφέ-μπαρ στα πανέμορφα Ιωάννινα!Χρηστάρα,είσαι απλά άρχοντας!!!

Να ειστε καλα παιδια, παντα τετοια, και ειμαι σιγουρος οτι περασατε υπεροχα. Ειναι αυτο που λενε "γλυκια κουραση" με τα Ζαγορια.
Εχω κανει πριν χρονια την Σκαλα Βρεδετου (εμενα σε ενα υπεροχο μερος στο Καπεσοβο με ζωγραφισμενους τοιχους). Τι να πρωτοπεις για το μερος, Μπελοι, μπαλκονι Βικου.........
Εχω φωτο απο τα φοβερα γλυπτα που εκαναν οι σταλακτιτες παγου, και επειδη φτασαμε νυχτα με τις μηχανες, σταματησαμε και κανενα μισαωρο στο δρομο γιατι πετυχαμε το φεγγαρι να ανατελει πανω απο ενα πετρινο γεφυρι μεσα στη χαραδρα.

Δοκιμες εργαλειων απο τον Κωστα Vrass, επ'ευκαιρια της παραλαβης των κατσαβιδιων Engineer :))

37833359514_5856394cbc_b.jpg

38493235016_86e46a4aa9_b.jpg

Ωχ, ωχ, παει το παιδι...... Για τους Α.Ε. (Ανωνυμοι Εργαλειομανεις) σε βλεπω και σενα παλικαρι μου.
Προσεξε, κανε μια προληπτικη θεραπεια, μην το αφησεις ετσι. Ειδες τι επαθε ο φιλος μας ο Δημητρης ο Weather.

Η ολη υποθεση ειναι απατη ειδικα για τις 3-4 αλυσιδες.............

Συμφωνω. αυτου του ειδους η απατη εχει γινει επιστημη και διδασκεται. Τα διαβαζα οταν πηγαινε η συμβια για το δευτερο πτυχιο, και με επιανε "αναγουλα" πραγματικα.

Καλημέρα κ καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.
Χρόνια Πολλά στα Κατερινάκια.

Ευχαριστουμε Κωστα !!!!!

Καλημέρα από την Χίο!!!
Έχει βεντεμα σήμερα.

ΤΙ ΕΧΕΙ;;;;;;;;;;;; ("βάτεμα" μου θυμισε η λεξη.......)

Αρχισε να βαζει τα καθιερωμενα πλεον και χαλαρωτικα Χριστουγεννιατικα τραγουδακια ο easy 97.2 fm.

Καλημερα Μαστορες απανταχου!

Καλημέρα και καλή Κυριακή..
Χρόνια καλά και ευτυχισμένα σε όλους τους Στέλιους και Στέλες.