Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπραβο ρε Αντωνη.
παιρνει και υποφακελους?

Ναί κανονικά

Αντώνη , μήπως δεν θα έπρεπε να έχουν full δικαιώματα οι guests? όποιος θέλει να τροποποιήσει κάτι που έχει ανεβάσει , να έρχεται σε συννενόηση μαζί σου .Βέβαια αυτό απαιτεί δουλειά και από την πλευρά σου , αλλά μην μπούνε τίποτε κακόβουλοι και τα διαγράψουν όλα , ή τα μολύνουν όλα . Λέω μια άποψη .

Είναι με password οπότε αν γίνει θα γίνει από κάποιον μας, όλοι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και υπεύθυνοι.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναί κανονικά

Είναι με password οπότε αν γίνει θα γίνει από κάποιον μας, όλοι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και υπεύθυνοι.
Το οποιο πασγορντ ειναι δημοσιως δωσμενο!
:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπραβο ρε Αντωνη.
παιρνει και υποφακελους?

Αντώνη , μήπως δεν θα έπρεπε να έχουν full δικαιώματα οι guests? όποιος θέλει να τροποποιήσει κάτι που έχει ανεβάσει , να έρχεται σε συννενόηση μαζί σου .Βέβαια αυτό απαιτεί δουλειά και από την πλευρά σου , αλλά μην μπούνε τίποτε κακόβουλοι και τα διαγράψουν όλα , ή τα μολύνουν όλα . Λέω μια άποψη .

Το οποιο πασγορντ ειναι δημοσιως δωσμενο!
:flipout:

Ναι ρε αλλά οι κακόβουλοι δεν μπορούν να το πάρουν.
Όσοι το πάρουν θα είναι από εδώ μέσα και όποιοι από εδώ το δώσουν έξω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναι ρε αλλά οι κακόβουλοι δεν μπορούν να το πάρουν.
Όσοι το πάρουν θα είναι από εδώ μέσα και όποιοι από εδώ το δώσουν έξω..

Αντώνη μην ξεχνάς πως τα κείμενα εδώ μπορούν να τα διαβάσουν και απλόι επισκέπτες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αθλοπαιδίες καί σήμερα κλαδέματα σέ μουριές.

mouria10.jpg

mouria11.jpg

Ελπιζω να κρατησες κανενα κορμουδακι!!!

Ο καθεις με τον πονο του....

Γιά αυτό τά ανεβάζω γιά να σέ γαργαλήσω :flipout:

Εννοια σου εσένα σκέφτομαι όταν κλαδεύω,αυτό τό κορμουδάκι γιά σένα τό φύλαξα,καί κάτι άλλα,έτσι καί αλλιώς η πριονοκορδέλα μου είναι αριστοκράτισα, δέν θά βάλω επάνω στό μπιμπελό τραπέζι της κορμούς μέ ξερές φλούδες καί νά βγαίνουν από μέσα μέρμηγκες καί διάφορα. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπραβο ρε Αντωνη.
παιρνει και υποφακελους?

Αντώνη μην ξεχνάς πως τα κείμενα εδώ μπορούν να τα διαβάσουν και απλόι επισκέπτες.

Ενταξει ρε συ, δεν θα σωσουμε τα μυστικα του κρατους

Ελπιζω να κρατησες κανενα κορμουδακι!!!

Ο καθεις με τον πονο του....
Χαχαχα εγώ σε καταλαβαίνω, κι έχει κάτι ωραία χρώματα η μουριά!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χεχεχεχεχε!!!!

Για να δούμε ρε παιδιά τι θα γίνει στο τελος....
Πούλησα τον τροχό να χρηματοδοτησω την νέα αγορά και μου έβγαλε ο Λέοντας τσιμουδιά στροφαλου....
Αύριο θα μάθω πόσο κάνει το ανταλλακτικό....