Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα κ καλο ΣΚ.
Καλημέρα, Νεκ ένα γρήγορο καφεδάκι θα το πιούμε το βραδάκι στο χωριό σου;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα, Νεκ ένα γρήγορο καφεδάκι θα το πιούμε το βραδάκι στο χωριό σου;

Παυλο επεσες σε Σκ δυσκολο...δεν μπορω να φυγω απο δω.
Αν θες να ερθεις μια βολτα απο το σπιτι / εργαστηρι μου δεν εχω προβλημα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παυλο επεσες σε Σκ δυσκολο...δεν μπορω να φυγω απο δω.
Αν θες να ερθεις μια βολτα απο το σπιτι / εργαστηρι μου δεν εχω προβλημα
Δεν έχω θέμα να περάσω από το σπίτι σου για λίγο γιατί κι εγώ έχω κοπή πίτας απόψε στις Σέρρες. Μέχρι στιγμής έχει απαγορευτικό το λιμεναρχείο Καβάλας για Χίο οπότε μπορεί να μην έρθω.

Χτυπα τηλεφωνο, χαρα μου να τα πουμε εστω και λιγο.
Εδω θα ειμαι, απλα να μην ειμαι απασχολημενος εκεινη τη στιγμη, λογω υποχρεωσης.

Χτυπα τηλεφωνο, χαρα μου να τα πουμε εστω και λιγο.
Εδω θα ειμαι, απλα να μην ειμαι απασχολημενος εκεινη τη στιγμη, λογω υποχρεωσης.
Αν περάσω οκ.

Καλησπέρα και Καλό Σ/Κ.

Το laptop μου κάνει "νερά" (μπλε οθόνη του θανάτου και μήνυμα kernel data inpage error), μάλλον κάτι με τις μνήμες (Ram, σκληρός), έκανα διαγνωστικά κλπ ότι βρήκα στο google δεν διορθώνεται. Μάλλον θα πάω σε αγορά νέου.

Καλημέρα παιδιά!
Καλό ΣΚ να εχουμε.
Μακάρι να σταματαγε για κανε 6ωρο η βροχή.

Ευχαριστώ που εισακούστηκε η παράκληση μου!

Καλησπέρα και Καλό Σ/Κ.

Το laptop μου κάνει "νερά" (μπλε οθόνη του θανάτου και μήνυμα kernel data inpage error), μάλλον κάτι με τις μνήμες (Ram, σκληρός), έκανα διαγνωστικά κλπ ότι βρήκα στο google δεν διορθώνεται. Μάλλον θα πάω σε αγορά νέου.

Νίκο μην το πετάξεις αν θες να του ρίξω μια ματια.

Last edited by a moderator:
Δεν το πετάω, ακόμα δουλεύει, αλλά μέσα σε 4-5 ώρες χρήσης μπορεί να εμφανίσει 2-3 φόρες μπλε οθόνη.
Και μια και δυο ματιές!

Καίω τα δαση, χτίζω μεζονέτες, θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ηταν πρωτη φορα που σου εσφιξα το χερι το 89 οταν ξεφορτωνες μονος σου μεσημερι απο το πορτμπαγαζ στην Ομονεια, γιατι το βραδυ ειχες παρασταση στο Ομονεια Conserts. Σου εσφιξα το χερι και αναφωνησα, "Γεια σου μεγαλε Τζιμακο".
Γεια σου και σενα μου ειπες, και συνεχισες το ξεφορτωμα.

Η δευτερη φορα ηταν καπου στην Επανωμη το 96 νομιζω. Ησουν πανω στη σκηνη στο καμπινγκ και μας πειραζες, για τα "ντουμανια". Πολυ "φουντα" ρε παιδια, πολυ φουντα, και οταν εκανες το "λαθος" να πεις "γιαπωνεζικα μηχανηματα ειναι ρε παιδια θελουν τον χρονο τους να ζεσταθουν" το Οοοοο απο κατω απο τους ορκισμενους "γιαπωνεζους" ηταν σαν απωθεωση και οχι σαν κατακραυγη.

Τριτη και τελευταια φορα, ηταν στο Χαραμα καλοκαιρι, δεν θυμαμαι ποια χρονια, ηρθες και εκατσες διπλα μου στην καρεκλα, και οι υπολοιποι κοιταγαν με καποια δοση "χαιρεκακίας" περιμενοντας οτι θα με φερεις σε δυσκολη θεση. Δεν το εκανες και σου εσφιξα τοτε παλι το χερι για τελευταια φορα.

Δεν μορεσα να ερθω στη Επιδαυρο να σε δω παρολο που το ηθελα.

Καλο σου ταξιδι Τζιμακο και σε ευχαριστουμε που υπηρξες στην ζωη μας ολα αυτα τα χρονια. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Που λες Νικολα;
Ειναι και λαθος. Καιω τα δεντρα ειναι το σωστο.

untitled.JPG

Ευχαριστω. Το εκανα.
Ηταν απο τους μοναδικους στο ειδος του και οσοι εβλεπαν μονο την επιφανεια δεν τον καταλαβαν ποτε.
Οχι οτι εχουν καταλαβει και ολα τα αλλα που γινονται γυρω τους βεβαια.
Στεναχωριεμαι που δεν υπαρχουν τετοιες φωνες πια. Και ας φαινοταν οτι δεν μπορουσαν να κανουν κατι.
Εκαναν πολλα!