Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα...
Με δουλεύετε έ; Ξύλο που θέλετε... :flipout:

Με πολιτικό ή θρησκευτικό όρκο ανέλαβες Μάστορα μου τα νέα σου καθήκοντα ? !

Να σε δω στην επάνω ρούγα στο Ξηρόμερο Πασχαλιάτικα να ψάχνεις για wifi
& τίποτα άλλο στον κόσμο.

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Μπά...
Μην νομιζεις οτι θα αλλάξει κάτι, απλά επειδή ο Γιώργος (Κυριακαράκος) δεν έχει καθόλου χρόνο πλέον μπήκε κάποιος άλλος σαν βοήθεια στην περίπτωση που θα χρειαστούν τα παιδιά. Στην ουσία δηλαδή δεν αλλάζει τίποτε.

Η αληθεια ειναι οτι ο Γιωργος Κυριακαρακος ηταν αυτος που μας βοηθησε καταλυτικα στην δημιουργια της κατηγοριας των εργαλειων παρεμβαινοντας ουσιαστικα στην τοτε ομαδα του ΔΣ, καθως τα εργαλεια ηταν (λογικα) εκτος της θεματολογιας του Φορουμ.

Θα ελεγα λοιπον οτι η αντικατασταση του τωρα απο τον Μπαμπη, που ειναι απο τα παλαιοτερα ενεργα μελη του AVclub, ηταν ιδανικη!

Good luck to both :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Η αληθεια ειναι οτι ο Γιωργος Κυριακαρακος ηταν αυτος που μας βοηθησε καταλυτικα στην δημιουργια της κατηγοριας των εργαλειων παρεμβαινοντας ουσιαστικα στην τοτε ομαδα του ΔΣ, καθως τα εργαλεια ηταν (λογικα) εκτος της θεματολογιας του Φορουμ.

Θα ελεγα λοιπον οτι η αντικατασταση του τωρα απο τον Μπαμπη, που ειναι απο τα παλαιοτερα ενεργα μελη του AVclub, ηταν ιδανικη!

Good luck to both :ernaehrung004:

Έχεις καταλάβει βέβαια οτι πάλι εσύ κι ο Κυρ θα τραβάτε το κουπί, έτσι; :flipout:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τοτε γτ σε καναμε πρασινο ρε κουζουλε?
Επειδη εισαι Παναθηναικαρα?
Χαχαχαχαχα

Λίγο είναι αυτό; :worshippy:

Προχθές που με πήρε ο Χάτζ με ρώτησε πάντως... Κόκκινο σου αρέσει καλύτερα ή πράσινο; :flipout::flipout:

Αφου δεν εβαλε και το ροζ στην εξισωση παλι καλα...

Χαχαχαχα

Το νου σας θελω να εκτοξευσουμε την κατηγορια μας επειδη το αξιζουμε ολοι!!!

NyDbiDmJURA

Βεβαίως την κατηγορία αλλά αυτή είναι απλά ένα δωμάτιο. Το σπίτι μας είναι το Avclub και να μην ξεχνάμε οτι χρειάζεται στήριξη.
Και η καλύτερη στήριξη, εκτός απ´ την ενεργή συμμετοχή μας, είναι η ενίσχυση του σωματείου μας με νέα μέλη.
Είναι ντροπή η πιο ζωντανή κατηγορία του forum, η κατηγορία των εργαλείων, να λάμπει δια της απουσίας της.
Όποιος μπιρεί, και θέλει πραγματικά να βοηθήσει, θα πρέπει να κάνει αίτηση εγγραφής στο σωματείο.

Εγώ πάλι σαν Costas1965 γιατί αισθάνομαι ότι το δωμάτιο μας είναι ολίγον τι "παρεξηγημένο" κύριοι Κοκκινοι, Κίτρινοι, Πράσινοι κ Μπλε? Μάλλον λόγω του πριονιδιού μας ? :flipout:

Εκεί θέλω να δουλέψει πολύ ο k. Babis ως συνδετικός κρίκος.

Και εγω ελεγα οτι εχουμε σκονη πολλη σημερα!!!!!!!!!!!
Τι ωρα ειναι τραβηγμενη;

Καλοριζικα τα νεα αξιωματα sir Babis. Για αρχη ριξε ενα ban στον Κυριακο για ασεβεια (με προσχημα οτι δεν ξερεις καλα τα κουμπια και τα μπερδεψες). :flipout::flipout::flipout::flipout:

Και ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!! Θα ποσταρω στις κατασκευες προσεχως. Παρτε νερο, ξηρα τροφη, ντεπον, και μια μασαζιερα!!!!

Ακριβώς έτσι και στο Ηράκλειο. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τα πάντα σε κίτρινο φόντο. Λες και βλέπαμε μέσα από φωτογραφικό φίλτρο. Τα αυτοκίνητα είχαν αναμμένα φώτα στις 3 το μεσημέρι. Απίστευτο φαινόμενο.

Όχι,δε διατηρώ φροντιστήριο στο Μαρόκο,στο Τυμπάκι είμαι.Πάω τώρα να ταΐσω την...καμήλα!

Ακριβώς έτσι και στο Ηράκλειο. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τα πάντα σε κίτρινο φόντο. Λες και βλέπαμε μέσα από φωτογραφικό φίλτρο. Τα αυτοκίνητα είχαν αναμμένα φώτα στις 3 το μεσημέρι. Απίστευτο φαινόμενο.

Αυτό δεν το είχαμε πριν από χρόνια. Την έχουν γ@$#@! την ατμόσφαιρα.
Είπαμε, δεν μας ψεκάζουν. Μας θάβουνε σιγά σιγά. :flipout:
Εντάξει, δεν είναι για αστείο.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους.
Πάλι στό εργαστήριο μαστορεύεις τέτοια ώρα Κωστή,καλή αποπεράτωση τού σημερινού έργου. :flipout: