Για τόσο μεγάλες εκτάσεις Νεκ. (εγώ καθαρίζω 2.5 στρέμματα ) θέλει να είναι καθαρό από πέτρες και μηχανή γκαζόν χωρίς το καλάθι. Τότε γίνεται ξεκούραστα "γρασιδι για εξοχικας εκδηλωσεις"![]()
Σέ ευχαριστούμε Μιχάλη πού άνοιξες τό τόσο σπουδαίο αυτό θέμα καί πρωτοπόρο γιά τό forum μας,γιά να μαθαίνουμε.
Πολύ χρήσιμα τά δοκιμαστικά σου βγάζοντας ουσιώδης συμπεράσματα ,εγώ νόμιζα ότι άν βάλεις καί κάτι τις παραπάνω από καταλύτη καλύτερα γιά να πετρώσει καί πιό γρήγορα τό υγρό γυαλί.
Παρατήρησα ότι οι αναλογίες διαφέρουν από μάρκα σέ μάρκα π.χ τό πλαίσιο αναφέρει 1:1 αναλογία υγρό γυαλί - καταλύτη,η Mercola 100:60 υγρό γυαλί - καταλύτη.
Νομίζω ότι γιά επακριβώς αναλογίες καί πιό εύκολα άν είναι μικρές ποσότητες,θά ήταν καλύτερα μιά σύρριγα αντί ζυγαριά ακριβείας.
Σκέφτηκα άν έβαζες κανα-δυό-τρία led χρωματιστά μέσα στό υγρό γυαλί μέ καλώδιο από κάτω στήν μπαταρία η τροφοδοτικό,δέν θα χρειαζόταν ειδικό χρώμα,καί θά έδειχνε ωραίο να φεγγοβολάει μέσα από τό υγρό γυαλί,άν τό ξεκινήσω κάτι τέτοιο θά επιδιώξω νά πειραματιστώ.
καλησπέρα και απο εμένα.....ειμαι ο Γιάννης και μολις εκανα εγγραφή.
καλο πασχα και να είστε όλοι καλά!
καλησπέρα και απο εμένα.....ειμαι ο Γιάννης και μολις εκανα εγγραφή.
καλο πασχα και να είστε όλοι καλά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.