Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολους σας.

Σωστό κ αυτό!
Εφτασε το Peugeot τοσο μακρυα; Ωρε μπραβο! Δεν τους το ειχα........:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
(κακιουλες για τα νεα αφεντικα!!!!!)

Καλημερα!
Ενα σαβατο ειπα να καθισω...να κανω καμια δουλεια σπιτι και δεν ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολους σας.

Εφτασε το Peugeot τοσο μακρυα; Ωρε μπραβο! Δεν τους το ειχα........:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
(κακιουλες για τα νεα αφεντικα!!!!!)

Καλημέρα Δημήτρη. Χαθήκαμε ρεεεε...

Καλημερα παιδια!
Επισκεψη αστραπη στο εξοχικο για μαζεμα βερυκοκων και μια βουτια στο μπαμ!
Δημήτρη θα σε χρειαστώ να μου πεις τι να κανω του χρονου για να περιορισουμε το σκουλικι στα βερυκοκα.

Κοβεις το φρουτο απο το δεντρο, το σκουπιζεις με το χερι, το ανοιγεις, τιναζεις τον σκούληκα αν υπαρχει και το απολαμβανεις naturally.

Συβοτα Θεσπρωτίας, αρχή καλοκαιριού...
Kαλημερα ζεστη μερα...α μα πια!
Βάλε να ψήσετε μωρέ :flipout: Σήμερα είχε σειρά η Κέρκυρα για αποκατάσταση βλάβης (λέμε τώρα).

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όλα καλά ρε φίλε, αλλά χάθηκε ο κόσμος να βάλεις ένα γυαλί της προκοπής; Για παράδειγμα ένα ξύλινο χειροποίητο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κοβεις το φρουτο απο το δεντρο, το σκουπιζεις με το χερι, το ανοιγεις, τιναζεις τον σκούληκα αν υπαρχει και το απολαμβανεις naturally.

:flipout::flipout:Καί μετά θά τόν ψάχνουμε τόν Κυριάκο στό WC,γιατί όλο καί κάτι θά έχει μείνει μέσα που δέν φαίνεται μέ τό μάτι.

Καλημερα παιδια!
Επισκεψη αστραπη στο εξοχικο για μαζεμα βερυκοκων και μια βουτια στο μπαμ!
Δημήτρη θα σε χρειαστώ να μου πεις τι να κανω του χρονου για να περιορισουμε το σκουλικι στα βερυκοκα.

Kυριάκο ψεκαστήρα έπ ώμου από αρχές Απρίλη μέ τό πού βγάζει φύλλα,καί ραντίσματα μέ χαλκό καί Decis ενναλάξ κάθε 20 μέρες μέχρι τόν Ιούνιο,καί κάνεις καί δυό ψεκασμούς τόν χειμώνα μέ χειμερινό πολτό.

Αυτό είναι πού λέμε ο Παππούς πήζει στήν δουλειά,τούριστ-τούριστ.
Κάνε καί καμμιά βουτιά καί γιά εμάς ¨σειρά¨ ,καλά να περάσετε,εκεί κάνε άφοβα μπάνιο δέν έχει τσούχτρες.

Σε ευχαριστώ Dim. Προσπαθώ να συνδυάσω κ τα δύο.
Δουλειά κ Ξεκούραση.

Σε ευχαριστώ Κυριάκο.

Last edited:
Ευχαριστω Μητσαρα.

Μιχαλη δε το ρισκαρω.
Ο παππους μου ο κρητικος εφαγε Βουλγαρους στους Βαλκανικους, Γερμανους στον Β Παγκοσμιο αλλα πηγε απο χαλασμενα συκα.

Κωστη καλη ξεκουραση φιλε!

Που είναι αυτό το bar ρε ...τυχερέ ??? στη Μικρή Άμμο ?? Την τύχη μου μέσα ...να πηγαίνουν οι εργαζόμενοι και να μην μπορούνε να πάνε οι συνταξιούχοι.
Η προηγούμενη φωτο που είναι ??

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Που είναι αυτό το bar ρε ...τυχερέ ??? στη Μικρή Άμμο ?? Την τύχη μου μέσα ...να πηγαίνουν οι εργαζόμενοι και να μην μπορούνε να πάνε οι συνταξιούχοι.
Η προηγούμενη φωτο που είναι ??
Πολύ Ρωσία ρε φίλε φέτος. Πολύ χρήμα.

http://mikriammos.gr/#!gallery/

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλή Κυριακή νά έχουμε.

Καλημέρα σε όλους !!! Καλή Κυριακή να έχουμε. Προσεχώς καλύτερα

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk