Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αυτα ειναι.
2.5 ευρω σαν τενεκες, 130 σαν τσαντα.

Μια χαρα ειναι. Με τη γαλανολευκη σαν μοτιβο, το πως βλεπουμε οι αντρες οι μεσογειακοι το πουλ...τον εαυτο μας "ΑΤΛΑΣ".
Επιτελους και λιγη σπιρτοζικη ανακυκλωση, γιατι μονο οι αμερικανοι ξερουν απο Αντι Γουορχωλ;
Κοστα!!! Διευθυνση μαγαζιου!!!!

Είναι δυο παραλλήλους δρόμους πίσω από το Λιστόν την Κέρκυρα & πολύ κοντά στην Εθνική Τράπεζα στα 10 μέτρα από αυτήν.
Βρίσκεται μέσα στα σοκάκια της Κέρκυρας, στην παλιά πόλη, όχι εκεί που είναι τα πολλά & συνεχόμενα μικρά μαγαζιά, αλλά στον δρόμο που είναι οι μπουτίκ με τα ρούχα & τα αξεσουάρ.

Νεκτ. πες μας για το νέο σου avatar δυό κουβέντες.

Live album των pink floyd απο τη Πομπηια, στους προποδες του Βεζουβιου.
Γυριστικε ως ντοκυμαντερ, για τους pink floyd και τη μουσικη τους. Οποτε εκτος απο μουσικη εχει και εικονα!
Υπεροχη μουσικη, ψυχεδελια και φυσικα ιδιαιτερες σκηνες. Αυτο μου κινησε τη περιεργεια και εχει γινει ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.

https://youtu.be/rmlZLnkF0aU

Live album των pink floyd απο τη Πομπηια, στους προποδες του Βεζουβιου.
Γυριστικε ως ντοκυμαντερ, για τους pink floyd και τη μουσικη τους. Οποτε εκτος απο μουσικη εχει και εικονα!
Υπεροχη μουσικη, ψυχεδελια και φυσικα ιδιαιτερες σκηνες. Αυτο μου κινησε τη περιεργεια και εχει γινει ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.

https://youtu.be/rmlZLnkF0aU

:a0210: :a0210: :a0210:

Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη.

Division Bell και Dark Side Of the Moon για τους osatosa και Nektarios.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερεις ποσο εχει η τσικουδια το λιτρο????

Καλημερα στην παρεα!

καλο καλοκαιρι
και ενα video που τα σπαει

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χαχαχαχαχαχα γ@μάτο!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
Μαστορια αρχιζω αναπαλαιωση

qXg4YvL.jpg

cx3eqy1.jpg

Εχω και ΕΓΓΥΗΣΗ παρακαλω με τα τεχνικα διαγραμματα...

bMeXJkv.jpg

eDhKRgv.jpg

Ωραιο το MDF εποχης 1955....

2uYmeBN.jpg

dJcCpzF.jpg

bmaGwsy.jpg

80DsFh6.jpg

Όπως είναι γνωστό, τους τελευταίους 40 αιώνες, στην Κρήτη λατρεύεται ο Ξένιος Ζευς. Δεν διάλεξε τυχαία το νησί η Ρέα.
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε και ξα μας.
Το "ξα μας" είναι πολυ συνηθισμένη Κρητική έκφραση και προέρχεται από την λέξη "εξουσία"