Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πρωινό καφεδάκι στο πυργί...
Μαντέψτε με ποιον.
a367b16819d64f536a863a548b57c74e.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρωινό καφεδάκι στο πυργί...
Μαντέψτε με ποιον.
a367b16819d64f536a863a548b57c74e.jpg

Γεια σου ρε Παυλο!!!!
Να μου φιλησεις τον παππου μου τον Μαστορα!!!!

Μιχαλη τον θυμασαι τον συννονοματο!
Μπραβο φίλε!

Καλα να περασετε στο νησι μου Παυλο!

Ευχαριστώ κυρ. Ευγενεστατος ο παππούς σου, μας κέρασε ελληνικό καφεδάκι και χεραιτισματα έχεις από τον κ. Ηρακλή.

Να ναι καλα και οι δυο και εσυ Παυλο!!!!
Μετραω αντιστροφα τις μερες να κατεβω και εγω κατω να μαστορεψουμε!
Πάρε αλυσοπρίονο μαζί γιατί είδα σήμερα από τον δρόμο εκεί στα μέρη σου κάτι ελιές πολλών ετών μούρλια. :)

Καλημέρα καί καλή εβδομάδα νά έχουμε

Καλά νά περνάς Παύλο,άρχοντας ο κύριος Μιχάλης καί καλός μάστορας,τυχερός ο Κυριάκος πού έχει καλό παππού καί καλό δάσκαλο.

Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ Δημήτρη, πολύ τον χάρηκα τον παππού, Ευγενεστατος και πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει.
Τα κορμουδακια Κυριάκο έχουν διάμετρο 35 με 40 εκατοστά και τα χρησιμοποιούν για κάψιμο. Αν του έλεγα νωρίτερα θα με κρατούσε κι άλλα. Τώρα του χρόνου με το καλό πια.

Καλημέρα καί καλή εβδομάδα νά έχουμε

Καλά νά περνάς Παύλο,άρχοντας ο κύριος Μιχάλης καί καλός μάστορας,τυχερός ο Κυριάκος πού έχει καλό παππού καί καλό δάσκαλο.

Να εισαι καλα Δημητρη!
Ο Θεος να του δινει χρονια και υγεια!

Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ Δημήτρη, πολύ τον χάρηκα τον παππού, Ευγενεστατος και πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει.
Τα κορμουδακια Κυριάκο έχουν διάμετρο 35 με 40 εκατοστά και τα χρησιμοποιούν για κάψιμο. Αν του έλεγα νωρίτερα θα με κρατούσε κι άλλα. Τώρα του χρόνου με το καλό πια.
Να εισαι καλα ρε Παυλο!
Μακαρι να ημουν και εγω εκει να σας ξεναγησω στο καστροχωρι μου να το δεις απο τα δικα μου ματια να παμε και στα μαστιχοδεντρα να δεις την διαδικασια!

Να δω και μαστιχοδεντρο που θα βρω αλλα να εχει συνοχη για να δωσει επιφανεια προς επεξεργασια δλδ συνεχομενο κομματι.
Σας ξυλο ειναι παρα πολυ σκληρο και αναδυει πολυ ομορφη μυρωδια στην επεξεργασια του!

Εδω μια φετα απο ενα κορμουδακι.
Οι λευκες περιοχες ειναι οι φλεβες ο φλοιος δλδ και το σκουρο ο κορμος του.
20180805_142008.jpg

Να εισαι καλα Δημητρη!
Ο Θεος να του δινει χρονια και υγεια!

Να εισαι καλα ρε Παυλο!
Μακαρι να ημουν και εγω εκει να σας ξεναγησω στο καστροχωρι μου να το δεις απο τα δικα μου ματια να παμε και στα μαστιχοδεντρα να δεις την διαδικασια!

Να δω και μαστιχοδεντρο που θα βρω αλλα να εχει συνοχη για να δωσει επιφανεια προς επεξεργασια δλδ συνεχομενο κομματι.
Σας ξυλο ειναι παρα πολυ σκληρο και αναδυει πολυ ομορφη μυρωδια στην επεξεργασια του!

Εδω μια φετα απο ενα κορμουδακι.
Οι λευκες περιοχες ειναι οι φλεβες ο φλοιος δλδ και το σκουρο ο κορμος του.
20180805_142008.jpg
Δεν έχω πρόβλημα να μείνω μέχρι τέλους Αυγούστου αλλά επειδή έκοψα εισιτήρια με το cosmote deals δεν βρήκα επιστροφή άλλη ημερομηνία εκτός από 15αυγουστο.
Για τον σχινο όντως κι αυτά που βρήκα δεν τα βλέπω να έχουνε πολύ ψωμί, μάλλον για κανένα στυλό να βγάλουν.
Χθες ρίξαμε και μια βουτιά στα μαύρα βολια, αν και να σου πω δεν μας πολυαρεσε λόγω του ότι έχει κύμα και δυσκολευεσαι να μπεις στην θάλασσα γιατί γλιστράει στην αρχή. Γραφικό μέρος και παραλία για ανθρώπους που ζουν σε πόλη και όχι για χωριατες σαν κι εμάς :) . Μας αρέσει περισσότερο η παραλία της Αγίας φωτεινής (Αγία φωτιά) που είναι βότσαλα με πεντακάθαρα βαθιά νερά.
a21260f1afdcc5a3c9a6298506a2bdaf.jpg