Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Έκανα μια επίσκεψη στον γείτονα... βρήκα κάτι γνωστούς εκεί, όπως φτελια, ακακία, μουριά και πολλά άλλα. Όρεξη να έχεις..
23cfd4ea9d775385d36904057a23cb0c.jpg
21473d6f695f9cd0aedc8e61ff55a387.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα στο μάτι κάτι κορμουδακια μουριας που είναι παραχωμενα στην ντάνα. Μόνο την φασαρία από το αλυσοπρίονο θα τρώω όλη μέρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πω πω.... αυτά είναι ξύλα... Παύλο πάρε φτελιά και φάτου την καρδιά...
Το δύσκολο βέβαια είναι να καταφέρεις να τα στεγνώσεις χωρίς να σκιστούν.

Μήτσο τι ξύλα είναι τα δικά σου;

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τωρα εγω αν πω οτι ζηλευω....
Ουφφφφφφ

Εσύ για να ζηλέψεις θα σου δείξω τη μάσκα που βρήκα για το τρίψιμο. :flipout:

Attachments

• 4702A7E8-6881-4BB6-8D68-60E646C56A43.jpg
    4702A7E8-6881-4BB6-8D68-60E646C56A43.jpg
    299 KB · Views: 86
  • F894CAD7-076F-4BA4-B06A-57A85F119861.jpg
    F894CAD7-076F-4BA4-B06A-57A85F119861.jpg
    298.1 KB · Views: 87
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μήτσο τι ξύλα είναι τα δικά σου;

Καζουαρίνα είναι Μπάμπη,διάβασα ότι τό χρησιμοποιούν σέ έπιπλα,βάρκες κ.τ.λ,έχει ένα ρόζ πρός κοκκινωπό ροκανίδι,ειδικά όταν έκοβα στό κέντρο του.

Εσύ για να ζηλέψεις θα σου δείξω τη μάσκα που βρήκα για το τρίψιμο. :flipout:

:flipout::flipout: Δέν παίζεσαι

Καλημέρα σε όλους! Remember me? Κάποια προβλήματα υγείας στο οικογενειακό περιβάλλον + αρκετό τρέξιμο στη δουλειά με κράτησαν μακρυά σας.

Όμως βρήκα ευκαιρία, μια που έμεινα για 2 εβδομάδες μόνος στο σπίτι, να το κάνω εργοτάξιο... Θα σας δείξω φωτογραφίες εν καιρώ από τις εργασίες.

Καλημέρα σε όλους! Remember me? Κάποια προβλήματα υγείας στο οικογενειακό περιβάλλον + αρκετό τρέξιμο στη δουλειά με κράτησαν μακρυά σας.

Όμως βρήκα ευκαιρία, μια που έμεινα για 2 εβδομάδες μόνος στο σπίτι, να το κάνω εργοτάξιο... Θα σας δείξω φωτογραφίες εν καιρώ από τις εργασίες.
Μια απο τα ιδια.

Να σας καληνυχτησω με τον φιλαρακο μου που καταφερε να επιζησει τελικα μετα απο μια εβδομαδα νοσηλειας, και τωρα αναρωνει.
Δυστυχως η μανα του, δυο απο τα ξαδελφια του και ενας απο τους θειους του δεν τα καταφεραν και ελαχε σε μενα το επιπονο εργο του αποχερετισμου και της ταφης.
Καποιος στην γειτονια μου αγαπαει πολυ τα ποντικια.
Εχω καταλαβει πλεον πολυ καλα μια φραση που στο παρελθον μου ηταν λιγο δυσνοητη.
Αυτη που λεει οτι, απο τοτε που γνωρισα τα ζωα, μισησα τους ανθρωπους.

DSCN1880 (Small).JPG