Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα σας Κυριοι!!!!!

Η παρακατω αφιερωμενη στον Νεκταριο. Ειπαμε ο φουστης ο ρελες πεφτει , μας παει Π...-Κ....-Εμπλοκη, και αυτο ειναι το λιγοτερο.

(Ο ατμος δεν μπορει να ξεφυγει, τα ελλατηρια κολλησαν, τι κανεις μωρεεεεεεεεε;;;; Ας σταματησει το καρβουνο, οχι αλλο καρβουνο!!!!!!!!!!!!!)

DSCN1885 (Medium).jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα!

Καλημερα σας Κυριοι!!!!!

Η παρακατω αφιερωμενη στον Νεκταριο. Ειπαμε ο φουστης ο ρελες πεφτει , μας παει Π...-Κ....-Εμπλοκη, και αυτο ειναι το λιγοτερο.

(Ο ατμος δεν μπορει να ξεφυγει, τα ελλατηρια κολλησαν, τι κανεις μωρεεεεεεεεε;;;; Ας σταματησει το καρβουνο, οχι αλλο καρβουνο!!!!!!!!!!!!!)

View attachment 156812

Καλημερα λεχτρολογε, κανε edit και βαλε spoilrer και αεροτομη στην παραθεση της φωτο μου, γιατι οι "υποχθονιοι διαχειριστες" θα σε τιμωρησουν............:flipout:

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε! Που χάθηκες Δημήτρη; ενας στενοχώρησε τη "σειρά " σου και δεν ήσουν εδώ να τον υπερασπιστείς!! Χαχα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε! Που χάθηκες Δημήτρη; ενας στενοχώρησε τη "σειρά " σου και δεν ήσουν εδώ να τον υπερασπιστείς!! Χαχα

Καλησπέρα φίλε Νίκο,λόγο φόρτου εργασίας τά τελευταία πρωινά φεύγω στά γρήγορα καί δέν αναφέρω τήν καθιερωμένη καλημέρα,εκτός από σήμερα.
Τα διάβασα όλα τά δυσάρεστα,αλλά δέν ήθελα νά γράψω γιά νά μήν πάρει μεγαλύτερη διάσταση τό θέμα.
Η "σειρά" μου δέν χρειάζεται υποστήριξη τά βγάζει πέρα μόνος του,κάνει γιά 10 ο Κωστής,τώρα μέ τόν έν λόγο "μπουρλοτιέρη" δικαίος πήγε γιά τρίμηνες διακοπές,μήν σού πώ ότι έπρεπε να πάει γιά διακοπές επ'αόριστον.

Έτσι λέω κ εγώ Δημήτρη! Δύναμη ο παππούς, αλλά εγώ είμαι υπέρ της διαγραφής και των δύο προφίλ! Σήμερα ήταν ο Κώστας, αύριο εσύ ή εγώ!

Επειδή πρώτα και πάνω απ´όλα είμαστε ΑudioVideo Club

Υπενθυμίζουμε, για όσους φίλους δεν το γνωρίζουν ήδη, ότι αυτό το Σ/Κ
θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το HXOS KAI EIKONA SHOW 2018.

https://highend.show

Στο νέο τεύχος του Ήχος και εικόνα που κυκλοφόρησε εχθές, υπάρχει δωρεάν διήμερη πρόσκληση
http://www.hxoseikona.gr/component/c...tml?Itemid=162

Last edited: