Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χαχαχαχαχαχα
Καλο ταξιδι πατριωτακι!

Της επιστροφής θα εννοείς :flipout::flipout: Γιατί για να είναι ακόμα στο αεροδρόμιο από τις 8:00 το πρωϊ δύσκολο το βλέπω ...ακόμα και με αυτή την εταιρία :flipout:

Η επιστροφη εδω και ενα τριμηνο ειναι ζορικη ξυπναμε πριν το χαραμα!
Η πτηση φευγει απο Βουκουρεστι στις 6´55 το πρωι απο 12 το μεσημερι (αρχοντικη ωρα) που εφευγε παλια. Και ομως παλι τιγκα ειναι η πτηση. Αυτη η εταιρεια ξερει να γλυτωνει χρηματα τελικα :)))

Παραδοξως απο τον Μαρτιο επανερχεται η αρχοντικη πτηση της επιστροφης στις 12 το μεσημερι!! Φαινεται οτι οι κιμπαρηδες πελατες της Ryan εκαναν παραπονα και εισακουστηκαν!

Παντως αναφορικα με τις καθυστερησεις, αυτες ειναι ελαχιστες. Ταξιδευω περιπου 30 φορες τον χρονο με Ryan, καθε χρονο, και μονο μια φορα θυμαμαι καθυστερηση!
Good job Ryan, μπορει να εισαι τσιπικη εταιρεια, αλλα εισαι στην ωρα σου. Μου θυμιζει λιγο την Parkside, πτωχη πλην τιμια :)

Της επιστροφής θα εννοείς :flipout::flipout: Γιατί για να είναι ακόμα στο αεροδρόμιο από τις 8:00 το πρωϊ δύσκολο το βλέπω ...ακόμα και με αυτή την εταιρία :flipout:

Ταξιδι εννοω το ταξιδι στην Ρουμανια βρε κουζουλε οχι μονο την πτηση!
😋

Καλημερα μάστορες και καλο ΣΚ να εχουμε. Ηρθε ο τυφωνας που λεγανε εκει?
Εδω στο Βουκουρεστι παντως ειναι χαρα Θεου, καταπληκτικη ανοιξιατικη μερα.

Καλημέρα, κετρο Θεσσαλονίκης πριν απο λιγο, εχει πιασει σε σκεπες και αυτοκινητα, θερμοκρασία περιπου στον 1 βαθμο
f0f278db4ba658079a666882e75fb76f.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα.
Ήρθε ήρθε και πρέπει να πήρε και καμιά κολώνα της ΔΕΗ όπως ερχόταν γιατί ρεύμα καπουτ.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk