Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παλι κεραυνοι εχτεσ παλι καμενο ρουτερ την τυχη μου μεσα στο τελοσ θα με επικηρυξουν εκει στον οτε

Παλι κεραυνοι εχτεσ παλι καμενο ρουτερ την τυχη μου μεσα στο τελοσ θα με επικηρυξουν εκει στον οτε

Φώναξε ηλεκτρολόγο να σου βελτιώσουν-φτιαξουν γείωση.Θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φώναξε ηλεκτρολόγο να σου βελτιώσουν-φτιαξουν γείωση.Θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση...
Θα κανω αιτηση . . ....μπορει μεχρι το πασχα να ερθουν Πανο τα τσακαλια μασ

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριάκο έχεις βάλει καμία πρίζα προστασίας για κεραυνούς; στην ανάγκη βάλε σε σειρά και δεύτερη. Καμιά καλής ποιότητας.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριάκο έχεις βάλει καμία πρίζα προστασίας για κεραυνούς; στην ανάγκη βάλε σε σειρά και δεύτερη. Καμιά καλής ποιότητας.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι Γιαννη τισ περιμενω να ερθουν, η ωκεανισ με προλαβε

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ιδιο μπορεις να να κανεις με τα earth magnets των διαφορων σχηματων απο την Κινα. Ειναι πολυ ισχυρα μαγνητακια και αυτα.https://www.banggood.com/search/earth-magnet-neodymium.html?sbc=1
Για την ακριβεια σε κολωνατα και παρομοια εργαλεια που θελω να εχω διαφορα εξαρτηματα κολλημενα επανω τους, χρησιμοποιω τα κινεζικα αυτα μαγνητακια.

Βεβαια ο μαγνητης που ειναι μεσα στους σκληρους δισκους μου φαινεται ακομα πιο δυνατος. Το θυμηθηκες οτι τους μαζευω αυτους τους μαγνητες!!:))

Ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ έσπασε λόγω της «Χιόνης» και της «Ωκεανίδας»!

Ο αθροιστικός υετός που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που βρίσκεται στο οροπέδιο Ασκύφου Χανίων από την 01/02 έως και το πρωί της Δευτέρας 26/02 έφτασε στα 1202 χιλιοστά. Το προηγούμενοι ρεκόρ μηνιαίου υετού σε κατοικημένη περιοχή άνηκε στο Grøndalen της Νορβηγίας με 1190 χιλιοστά, ρεκόρ που κρατούσε από το 1989.

Εξαιρετικά μεγάλα ύψη βροχής, έφερε όμως η «Ωκεανίς» και στη υπόλοιπη Δυτική Κρήτη από το Σάββατο 23/02 έως και το πρωί της Τρίτης 26/02. Πλημμύρες, κατολισθήσεις, καταστροφές σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, κλειστά σχολεία, δυσκολίες στις μετακινήσεις και τις μεταφορές, και ένας αγνοούμενος άνδρας συνθέτουν μια εικόνα αμέτρητων προβλημάτων στην περιοχή.

Όπως προκύπτει από τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, (Πίνακας 1), από το Σάββατο 23/02 έως το πρωί της Τρίτης 26/02 στην περιοχή του Σέμπρωνα Χανίων έπεσε το 40.9% της μέσης ετήσιας βροχόπτωσης. Πολύ υψηλά είναι τα αντίστοιχα ποσοστά και για τον υπόλοιπο νομό Χανίων, ξεπερνώντας στο 31% στο οροπέδιο Ασκύφου, στις Βρύσες, στους Άγιους Πάντες και στον Αλικιανό.

πηγη meteo.gr