Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Άρχοντας είναι Νικόλα! Και η μουσική που πούλαγε δεν τον αντιπροσωπεύει... Θα ήθελα να τον έχουμε μέλος!

Ο πρώτος του δίσκος ήταν καλός!!! καμία σχέση με τα επόμενά του Νίκο...

3739476

Ο πρώτος του δίσκος ήταν καλός!!! καμία σχέση με τα επόμενά του Νίκο...

Nαι Νικόλα, έτσι. Ωστόσο σε ερμηνείες κλασσικών ροκ κομματιών δίνει ρέστα. Το γ@μημένο το χρήμα είναι γλυκό φίλε, βάζει πολύυυυυ νερό στο κρασί..

Nαι Νικόλα, έτσι. Ωστόσο σε ερμηνείες κλασσικών ροκ κομματιών δίνει ρέστα. Το γ@μημένο το χρήμα είναι γλυκό φίλε, βάζει πολύυυυυ νερό στο κρασί..

εντάξει μωρε...αυτό ξέρει να κάνει...δεν κατηγορω. Άλλωστε κλέφτης θα γίνει? Δουλειά είναι και αυτή, απλά οι καλλιτέχνες (και όχι μόνο, υπάρχουν και άλλοι κλάδοι) λόγω δημοσιοποίησης κρίνονται εντόνως. Αρκεί αυτό να συμβαίνει μόνο στο "καλλιτεχνικό" μέρος και όχι στο προσωπικό. Δηλ. μετά το πρώτο του δίσκο, οι δουλειές του δεν μου κάνουν με τίποτε (ίσως επειδή έχω άλλα ακούσματα) αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορώ και να τον κρίνω σαν άνθρωπο εφόσον δεν έχουμε ποτέ γνωριστεί.

Καλημέρα σε όλους.
Να περάσει & σήμερα & να δω την παρέλαση αλλού.......

Εμένα ο Στέλιος μου αρέσει & τώρα.
Αν μη τι άλλο όταν ερμηνεύει την ιδρώνει την φανέλα.

& αν δείτε & στο Instagram του, ο άνθρωπος φτιάχνει παπάδες (έχει το χρήμα & τον εξοπλισμό βέβαια).

Πάρτε & μια κομματάρα (που μου αρέσει πολύ) σε στίχους & μουσική του Στέλιου & κάνα 24μύρια views στον σωλήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=CmjYwgm9nrI

Last edited by a moderator:
Καλημερα στην παρεα....!!!

Μια χαρά είναι η μουσική του Ροκκου....
Σε ένα ρεπερτοριο ενός καλλιτέχνη πάντα θα υπάρχουν καλά και καλά τραγούδια....Αλλά σε γενικές γραμμές ακούγονται ευχάριστα τα περισσότερα....